{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


34 locuri de parcare pentru 130 de apartamente!!!

Va salut si as dori sa cunosc cum este posibil sa impartim 34 de locuri de parcare (locurile 135-169 Dorobanti 1) la 5 blocuri x 20 familii + 3 blocuri x 10 familii, in total 130 familii ?!? Un calcul aritmetic simplu ne arata ca nu este posibil, nu trebuie sa fii absolvent de masterat in matematica sa realizezi acest lucru! Aceste genii care au atribut 34 de locuri la 130 apartamente ar trebui sa iasa pe teren si sa isi “stoarca” creerii pentru a gasi noi locuri de parcare nu sa se multumeasca cu marcarea celor existente.
ACEASTA LICITATIE ESTE O JIGNIRE ADUSA TUTUROR SI MENITA SA ADUCA URA INTRE VECINI. NU AR TREBUI SA SE INTANPLE DECAT IN CAZUL IN CARE NUMARUL CERERILOR PENTRU PRIMUL AUTOTURISM ESTE MAI MIC DECAT NUMARUL LOCURILOR!
Stiu ca reprezentati interesul cetatenilor si cu siguranta o sa gasiti o solutie sau un raspuns pertinent. Va multumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
Solutia ar fi numerotarea locurilor de parcare din fata blocului 28/2 pe partea stanga a sensului de mers, este sens unic si sunt delimitate locuri de parcare si pe stanga si pe dreapta,(precizare:cei ce nu vor gasi locurile libere in spatele blocului vor parca pe locurile din fata iar cele din spate atribuite lor dupa ora 16.30 vor ramane libere peste noapte, nu coboara nimeni sa isi mai mute masina!)

1 Raspuns

Va rog sa dati dumneavoastra o solutie !
In ultimii cativa ani s-a dublat numarul masinilor in Buzau.
Avem o Hotarare de Consiliu Local pe care o aplicam si o vom aplica.
Nu vedem alta solutie acum !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare