{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Anul scolar

Domnule primar,
Vedem ca va intereseaza foarte mult ca omul de rand sa se simtă bine acum în prag de alegeri si dati drumul la talcioc. Dumneavoastră chiar nu va dati seama ca oamenii care frecventează acest loc sunt fix aceiași oameni care nu dau doi bani pe tot ce înseamnă pandemiei si covid? Ca va fi cea mai mare sursa de răspândire a virusului din județ? Ca sunt aceiasi care se strâng câte 10-15 in cartiere la o bere sau la o sămănța si o bere fara se le pese de distanțare, igienă și purtarea măștii? Stiu, veți spune că se vor lua măsuri de către autorități. Ha! Ha! Aceleasi măsuri care se iau în piața centrală unde se sta fără masca fara probleme sau la mall, unde “la noroc” prinzi in 15 minute vreo 10 clienti lejer cu masca in barbă m sau de ex la food-court unde sunt unii vânzători cu masca sub nas sau deloc. Sau la frizerie unde daca ai noroc stai pe scaun CU MASCĂ și intra 2 “prietene” fara mască la o bârfă cu doamna frizeriță. Ăștia sunt din pacate majoritatea oamenilor pe care îi păstoriți domnule Toma. Noi ceilalți, să zicem “un pic” mai mult informați, va rugam sa luați cu adevarat toate măsurile pe care le puteti lua (indiferent daca va sunt sau nu in atribuții). Nu pentru noi personal, in primul rand pentru copii noștri care nu au ABSOLUT NICIO VINA, ca din cauza unor adulți iresponsabili (fie ei oameni politici, oameni de rand sau autoritați) ei nu vor avea parte din nou de un an școlar normal. Aveți școlile in subordine. Stiati de exemplu ca sunt multe cadre didactice care inca nu cred in covid si nu respectă regulile? Nu trebuie neaparat sa îi educați dvs dar nu va limitați va rog la dezinfectant si măști (desi cred ca nu va fi cazul).
Asigurați va rugam, pe ansamblu, un climat cat se poate aproape de normal in oraș din punct de vedere al respectării regulilor de igienă, purtare masca si distanțare de către toata lumea. Știți bine că suntem aproape de top 10 pe țară. Nu mai aruncati va rog raspunderea in curtea altora (prefectura) pt ca vedeți, domnul prefect nu s-a putut păzi pe dumnealui darmite atâția oameni. Stiu ca puteți, trebuie doar sa vreți.
Tot pe acest subiect va intreb: este posibil sa solicitați DSP o informare periodică (de ex saptamanal) cu numărul de cazuri covid din orașul nostru: cazuri noi/vindecați/carantinați? Se cunoaște numărul de cazuri din județ dar cred ca ar conta si acest detaliu pt cei interesați.
P.S. Am trecut de curând prin orașul Constanța, un oraș plin de atatea oportunitați si disponibilități financiare pt autorități dar un oraș care mi s-a parut neingrijit, murdar, îmbatranit si cu un trafic sufocant. In acel moment chiar am spus că acelui oraș i-ar trebui un primar ca dvs ca să renască. Si nu sunt un simpatizant psd, ba din contră, dar veți avea votul meu luna viitoare.
Mulțumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
Imi pare rau ca am avut dreptate. Si astept justificarea dvs. Talciocul e un loc unde oamenii merg sa socializeze si nu neapărat sa-si satisfacă vreo necesitate importantă. Ce facem, furăm startul la creșterea numărului de cazuri, nu mai asteptam 15 septembrie? Ca sa nu mai spun ca am vazut in oraș oameni din poliția locală care dau "noroc" cu civili și stau de vorbă fara mască. Ce facem? Punem lupul paznic la oi? https://reporterbuzoian.ro/foto-cozi-ca-pe-vremea-lui-ceausescu-politia-imparte-amenzi/

1 Raspuns
Cel mai bun raspuns

Talciocul buzoian inseamna si o activitate economica pentru foarte multi oameni.
Am fost duminica neinsotin de vreun politist, fiind si “mascat” si situatia mi s-a parut buna.
Toata lumea purta masti,fiind si o multime de politisti si jandarmi!
Legat de DSP ei fac comunicari oficiale in fiecare zi, inclusiv pe localitati.
Va multumesc pentru comentariu si aprecieri, dar credeti-ma ca trebuie sa tin cont de toate aspectele vietii buzoiene.

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages