{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Circulatie

Buna ziua,
1.Va rog ca in zona gradinitei Nr.8 sa faceti un inel pentru circulatie astfel incat masinile sa intre pe sensul unic de pe Ciucurete si sa poata iesi in Spiru Haret pe aleile dintre blocuri. Sunt multi care intra din Spiru pe aceste alei si se blocheaza circulatia.
2.Pe sectiunea dintre Scoala nr. 15 si Liceul pedagogic va rog sa interziceti parcarea masinilor intr-un anumit interval de timp , astfel incat dimineata la pranz si seara pe acostamentul strazii sa poata stationa (max 5 min) masinile care lasa sau iau elevii asigurand siguranta acestora si fluidizarea traficului.In acest moment aceste locuri de parcare nu sunt reglementate (concesionate) si nu aduc nici un beneficiu primariei sau institutiilor de invatamant.Va rog sa le puneti in valoare instr-un sistem de tip ‘Kiss and Ride’ reducand poluarea, zgomotul si stresul participantilor la trafic.
3. A fost finalizata „Reabilitarea zonei urbanistice pietonale multifuncționale Piața Daciei„.Frumos dar va rog sa o pastrati PIETONALA , adica sa interziceti circulatia bicicletelor, trotinetelor electrice etc.Doar pentru copii cu Triciclete si Biciclete cu roti ajutatoare sa fie permis accesul.Nu toti care trec CALARE sunt responsabili. Vineri 29/09/2023 pe la ora 8 PM un biciclist a spulberat un copil de 4 ani ce se uita fericit la fantana arteziana de pe platou.Trebuie pastrat acest loc ca o oaza de liniste si recreere nu ca un loc al experientelor nefaste.

Multumesc mult pentru intelegere!!!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Vom analiza propunerile dumneavoastra pentru a gasi solutii cat mai bune.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare