{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Compania de apa – diferente de apa

Buna dimineata,

Sunt foarte indicnat de modul de calcul al facturilor emise de catre Compania de apa. In fiecare luna platim diferente de apa in conditiile in care au fost montate apometre inteligente (cu transmiterea indexului digital). A ajuns factura de apa sa fie mai mare decat factura de gaz + energie electrica la un loc. Ni s-a promis ca daca vom aveam apometre inteleginte nu o sa mai platim diferente.Doar minciuni! De ce sa platesc un serviciu ce nu mi-a fost prestat? Luna de luna ni se factureaza aproximativ 1 mc de apa. La un calcul simplu, in 12 luni aproximativ 100 de lei imi sunt luati din buzunar pentru un serviciu neprestat. Practic acesti bani impreuna cu alti cetateni ai orasului care platesc acest serviciu neprestat mentin salariul doamnei Savulescu.:-).In calitate de primar puteti rezolva aceasta practica neloiala sau suntem nevoiti sa ne adresam altor institutii?Cunoastem colegialitatea din dvs.si doamna directoare. Aceasta practica trebuie sa inceteze!Multumesc.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
La noi in bloc sunt 32 de apartamente. La un calcul simplu: 32 de apartament * 1mc= 32 de mc apa pe luna pierdere.Cum se explica? Sunt 32.000 de litri de apa!!!

1 Raspuns

Pentru a nu va da un raspuns general, va rog sa indicati Asociatia de Proprietari si codul de client pentru a se putea face o verificare exacta si corectarea situatiei, daca s-a facut o eroare !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare