{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


DEBANDADA DIN PIATA CENTRALA

Nu cred ca dvs mai stiti cum arata Piata Centrala din Buzau, aveti atat de multe de facut, asa ca o sa va spun pe scurt. S-au micsorat peste limitele legale culoarele de trecere, pe mijloc cred ca s-a adaugat ceva tarabe in plus pentru ca s-a ajuns, in unele locuri, la un spatiu de 1,2 metri. Tarabagii isi depoziteaza marfa in afara tarabelor, in fata sau pe lateral si ingusteaza si mai mult trecerile. In fata supermarketului sunt grupati cei care nu au unde sa vanda, spatiul e si asa mic din cauza acelor schele metalice pentru acele perdele de protectie. Cum iesi din piata, nu poti trece cu un copil de mansa sau cu un carucior de cumparaturi din cauza masinilor oprite, parcate peste tot: pe carosabil, pe trotuar pana in gard, chiar si cand sunt locuri goale in parcare. Politia Locala nu e pe nicaieri, i-ati trimis pe undeva, ca odata cu disparitia masurilor anticovid a disparut cu desvarsire? De la tarabe sau de la magazine, se scot ambalajele in fata si uneori stau asa cateva ore pana sunt luate. O Piata centrala de toata rusinea!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Va comunic punctul de vedere al conducerii SC „Piete, Targuri si Oboare” SA si am dat spre rezolvare celelalte aspecte, Politiei Locale si conducerii SC „Urbis Serv” SRL :
„Dimensiunea culoarelor din piaţă este aceeaşi de ani de zile, la momentul amplasării tarabelor fiind trasate linii pentru a se determina cu precizie modul de amplasare a acestora, tarabele de capăt fiind fixate în platoul pieţei.
Acel amplasament nu a fost modificat în ultimii ani, tarabele fiind aliniate periodic după cele fixate.
Nu era posibil ca să fie adaugate alte tarabe, decât cele ale societăţii şi nici ca cele existente să fie mutate pe alt amplasament decât cel stabilit de conducerea pietei, observaţiile dumneavoastra, nefiind susţinute de realitate.
De asemenea, menţionam că în săptămâna 26.09.2022-30.09.2022, deoarece au fost efectuate lucrări de înlocuire a lampilor de iluminat clasice cu lămpi de iluminat tip led, tarabele aflate sub corpurile de iluminat au fost mutate temporar pentru a permite accesul utilajului cu nacela pentru înlocuirea lămpilor, până seara tarabele fiind repoziţionate pe vechile amplasamente.
În ceea ce priveşte modul de expunere a marfurilor de către comercianţii şi producătorii care au încheiate contracte cu societatea noastră, aceştia sunt verificaţi în fiecare zi dacă respectă limitele stabilite de conducerea societăţii, deoarece modul de expunere a mărfurilor diferă, aceştia neavând aceeaşi cantitate de marfă în fiecare zi.
Comercianţii care vând produsele proprii în faţa supermarketului sunt amplasati pe domeniul public, controlul, verificarea actelor şi eventuala sancţionare a acestora fiind de competenţa Poliţiei Locale.
Aceeasi situaţie este şi în cazul celor sesizate de dumneavoastra privind modul de parcare a comercianţilor şi vizitatorilor pieţei, parcarea nefiind administrată de societatea noastra ci de SC URBIS SERV SRL, trotuarele fiind domeniu public.
În consecinţă, numai Poliţia Locală are atribuţii pentru sancţionarea neregulilor şi reglementarea situaţiei din parcare.
În ceea ce priveste modul de evacuare si transport a ambalajelor goale, mentionam că există un program de aprovizionare a pietei aprobat de PRIMĂRIA BUZĂU, orice activităţi de aprovizionare sau transport a ambalajelor goale în afara acestuia putând fi sancţionată de Loliţia Locală”.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente