{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Serviciul Pază Poliția Locală Buzau

Domnule primar ca angajați ai Poliției Locale Buzau Serviciul Pază am facut întotdeauna presiuni asupra șefului nostru Ionita Marian-Florinel cu privire la colegii noștrii care asigură paza la Centrul de Urgență de Zi si de Noapte.De ce dânșii nu au fost mutați niciodată de acolo timp de 4 ani si noi ne-am chinuit dintr-un obiectiv in altul?Este vorba de polițiștii locali Constantin Sorin,Dan Dumitru,Ioniță Dorel si Trifan Georgel care sunt pilele Domnului Sef Ioniță si Directorului Centrului Lambru chiar unul din polițiști fiind rudă cu șeful Ioniță.Va rog sa verificați personal ceea ce v-am semnalat si sa vedeti ca o sa-mi dreptate,aceste lucruri trebuie să dispară,exista si alti polițiști locali care doresc să execute serviciul acolo la un program de 12/24.Va multumesc!



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Am primit de la Conducerea Politiei Locale urmatorul raspuns :
„Conform H.G. 1332/2010, art.16, lit.a), seful de serviciu organizeaza, planifica, conduce si controleaza activitatea personalului politiei locale cu atributii in domeniul pazei bunurilor.
Planificarea agentilor a fost facuta tinand cont si de solicitarile conducerii Centrului in functie de modul de implicare, colaborare si sprijin al agentilor cu personalul Centrului de Zi si de Noapte”.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare