{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Sesizari la care Primarul nu raspunde

Pe data de 02.10.2022 am facut o sesizare cu urmatorul continut:

,,A inceput amenajarea parcarilor in asa zisa zona ,,Clubul politistilor”.Aduc in discutie zona de parcare din spatele blocurilor 16D, 16E, 16F si 16G, mai precis spatiul de parcare aflat intre blocul 16F si blocul 16G (aprox. 6 locuri) amenajate o data cu constructia blocurilor.Aceste spatii de parcare trebuie desfiintate, deoarece nu respecta prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 119/2014 (articolul 4, aliniatul c) privind distanta minima de 5m fata de ferestrele camerelor de locuit.In acest moment distanta parcarii fata de nivelul balcoanelor camerelor de locuit este de aprox. 0,4m.Va rugam sa transmiteti mesajul proiectantului, in vederea gasirii unei solutii legale.In ,,curtea interioara” a blocurilor mai sus enumerate exista suficient spatiu pentru a prelua si cele 6 parcari existente.In locul lor trebuie amenajat spatiu verde asa cum exista acum la celelalte blocuri (16D, 16 E si 16F).
Va multumim.Asteptam cu interes raspunsul d-voastra (un grup de proprietari).”

Nu am primit nici-un raspuns din partea dvs.Continuati in aceeasi nota de sfidare a cetatenilor, in sensul ca acestia fac sesizari legate de administrarea orasului si dvs nu raspundeti.Daca as face o statistica a raspunsunsurilor date de dvs, nu cred ca ar acoperi 30% din sesizari.Nu uitati ca dvs ati ales o astfel de comunicare cu cetatenii orasului si nu va impus-o nimeni.Cand exista siteul ,,Domnule Primar.ro”, erati in fruntea primarilor care aveau cele mai multe raspunsuri date, acum in aceleasi conditii, cred ca ati fi pe ultimul loc.In opinia mea cred ca aceasta sfidare a cetatenilor are mai multe cauze pe care incerc sa le descopar:
1. Nu aveti timp si probabil ca este normal, insa puteti delega aceste atributii (pe care singur vi le-ati insusit) unuia dintre angajatii Primariei (eventual unui Viceprimar).
2. Raspundeti numai la sesizarile pe care le agreiati, iar celelalte care sunt incomode le evitati raspunsul.
3. Aceasta lipsa de cooperare cu cetatenii a mai fost pusa in discutie si de alti cetateni, iar raspunsul dvs a fost ca se foloseste un limbaj neadecvat din partea cetatenilor, ceea ce nu este adevarat (sub 2% dintre cetateni folosesc intr-adevar un limbaj neadecvat) si probabil ca procedati corect prin a nu le raspunde, dar numai acelora).
4. Administratorii site-ului sunt atat de zelosi, incat au anulat mai multe sesizari prin desfiintarea contului anumitor cetateni care va criticau (folosid un limbaj decent).Este si cazul subsemnatului care v-am criticat pentru aceleasi motive ca acesta de acum.Imi amintesc ca unul din cetatenii astfel desfiintati (contul) a reveni cu sintagma ,,Jos cenzura d-le Primar’.
5. Este frustrant pentru cetateni, sa nu primeasca raspuns din partea dvs, la cele sesizate.Spuneam in sesizarea contului desfiintat (al subsemnatului): ,,Fiti Primar pentru toti cetatenii d-le Toma”, in sensul ca aveti datoria morala (nu obligatorie) sa le raspundeti tuturor.
6. Prin cele scrise mai sus, sper ca administratorii site-ului sa nu-mi desfiinteze din nou contul.

Revenind la sesizarea mea, daca nu gasim intelegere la dvs, probabil ca va trebui sa ne adresam altor institutii ale statului (ex. Directia de sanatate publica, Protectia consumatorului, etc.) pentru a ne rezolva problema si a intra in legalitate.

Multumim anticipat pentru raspuns si sa aveti spor in tot ceea ce faceti.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Legat de amenajarea parcarilor din spatele blocurilor, va informez ca aceste parcari exista din 1990.
Din discutiile cu proiectantul a reiesit ca va modifica proiectul in sensul in care se va infiinta trotuar si spatiu verde pentru a respecta distanta.
Va multumesc pentru aceasta sesizare realizata fara amenintari si fara limbaj care sa jigneasca !
Spre informare dumneavoastra si nu numai :
Raspund la toate solicitarile buzoienilor legate de administrarea orasului !
Dar atunci cand lucrurile nu stau asa, sunt nevoit sa intrerup colaborarea cu acei oameni care jignesc sau au un limbaj indecent !
Eu am infiintat aceasta aplicatie nu pentru a-mi ridica nivelul de stres, ci pentru a imbunatati lucrurile in acest oras !
HAI BUZAU !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare