{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Asfaltari

Stimate domn, va intreb punctual:

1. Care este ratiunea economica pentru care se cheltuie bani din bugetul local, si asa vaduvit si sarac, pentru refacerea unor trotuare asfaltate acum ceva timp in zona centrala? Ati vazut trotuarul care se sapa in fata Hotelului Pietroasa? E impecabil! Cine stabileste aceasta strategie de cheltuire fara ratiune a banului public?

2. De ce zic fara ratiune? Pai pentru ca ati promis si nu ati facut trotuarele din Brosteni si Dorobanti pe strazile innegrite anul trecut! Ati promis si atasez raspunsul dvs refacerea trotuarelor pe strada Oltului. Dar surpriza, pe Oltului dupa ce trotuarul a stat in chinul facerii timp de jumate de an, s-a oprit! Nici macar la jumate….
Uitati raspunsul dvs.
“S-a inceput asfaltarea trotuarelor pe strada Oltului.
Va multumesc”
Oare lucrurile “incepute” nu se pot termina in orasul asta? Ma intreb oare locuitorii din aceste cartiere sunt de mana a doua? Doar centrul? Daca erau bani, intelegeam. Dar spuneti ca situatia este de avarie!

3. De ce nu ganditi Balcescu strada cu sens unic spre Averescu, precum si Spiru Haret strada cu sens unic spre Balcescu? In acest fel ati rezolva doua probleme – sufocarea strazii Spiru Haret la ora 08:00 si la ora 12:00, determinata de unitatile de invatamant si rezolvarea parcarilor pentru blocurile de pe spiru haret care ar fi generoase.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

1. Exista un proiect pentru reabilitarea totala a Pietii Dacia, inclusiv cu trotuarele din fata PNL si a Hotelului Pietroasa.
Deoarece aceste trotuare au fost prinse pe Fondul de Dezvoltare si Investitii, cu pavele, incercam ca pana la sfarsitul anului sa reabilitam aceste trotuare, plus trotuarele din fata Tribunalului si de vis-a-vis.
2.Restul trotuarelor ce vor fi refacute, sunt prinse in contractul incheiat pe Fondul de Dezvoltare si Investitii si vom incepe actiunea din primavara.
Nu putem reface toate strazile si trotuarele in acelasi timp !
3. Propunerea dumneavoastra va intra pe ordinea de zi a sedintei Comisiei de Siguranta Rutiera, din care face parte si Politia Rutiera.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari