{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Autorizatie de constructie!

Buna seara!Terenul din imaginea atasata se afla pe str.Transilvaniei colt cu str. Depozitului.Din cate stiu se afla in administratia primariei.As dorii sa stiu daca cel care a inchiriat terenul destinat unei piete agroalimentare, are autorizatie de construire pentru placa din beton ( cf legii se considera constructie) turnata pe teren si va rog sa luati masuri ca sa pastreze distanta intre constructii, nu avea voie sa se lege cu placa de magazinul alaturat. Multumesc anticipat si astept raspuns.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Politistii Locali din cadrul serviciului de specialitate s-au deplasat la adresa mentionata, respectiv intersectia strazilor Transilvaniei si Depozitului, unde au constatat existenta unui teren imprejmuit cu plasa sudata. Pe o portiune din teren a fost turnata o placa din beton pe o suprafata de aproximativ 25 mp.
In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca pentru terenul respectiv a fost incheiat contract de inchiriere pe o perioada de 10 ani (2014-2024). Terenul a fost inchiriat in scopul construirii si amenajarii unei piete agroalimentare.
Lucrarile executate nu contravin prevederilor Legii nr.50/1991 R, privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.
Proprietarul a fost notificat cu privire la spargerea betonului pe toata latura de vecinatate cu chioscul amplasat in proximitate, conform prevederilor Noului Cod Civil, art.612.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta

Raspunsuri recente