{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Avem o problema cu Politia Locală!

Domnule primar, a ajuns Politia Locală să bată băieți de 14 ani? Ma gândesc ca fiind în subordinea primăriei puteți lua masuri…
Un băiat de 14 ani a fost în aceasta seară în Mall(7.dec.2020,in jurul orei 20)si a intrat în lift, jucându-se cu încă un băiat a lovit cu piciorul peretele de lângă tabloul cu butoane al liftului, la câteva minute a fost luat pe sus de un cetățean care la dus la paza, băieții de la paza au chemat politia locala… A venit și a început să-l înjure, la lovit cu piciorul și dacă nu se ferea îl lovea cu pumnul. Indiferent ce ar fi făcut nu are dreptul sa îl lovească, mai ales ca e și minor, are numai 14 ani, și chiar dacă ar fi avut vreo intenție sa lovească ceva trebuia sa ia masurile legale!
Cunosc și băiatul, ii cunosc și părinții, și cunosc situația în amănunt, în funcție de răspunsul dumneavoastră ma voi orienta către o cale de rezolvare pentru aceasta situație.
Ma gândesc ca puteți face ceva dacă Poliția Locală e în subordinea primăriei, va mulțumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Fiind vorba si de distrugeri, acolo a fost prezenta Politia Municipala si nu Politia Locala.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Cauta sesizari

Raspunsuri recente