{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Bătător covoare

Vis-a-vis de locul de joacă de lângă blocul 25 de pe Aleea Parcului, probabil a rămas „uitat” un bătător de covoare care mai este utilizat încă de unele persoane depășite de vremuri, care nu au descoperit încă aspiratorul sau spălătoriile de covoare care pentru câțiva leuți/mp. se deplasează la domiciliul clientului, ridică covoarele pentru spălat, le spală extrem de eficient, le usucă și în câteva zile le returnează tot la domiciliul clientului.
Acest bătător a fost „descoperit” și astă toamnă de unii funcționari din instituția ce cu onor o conduceți, de la serviciul de gospodărire urbană, care au decis atunci că vor dispune desființarea bătătorului, laolaltă cu cel amplasat la ieșirea din spate a blocului 16, scara B, de pe Aleea Zorilor, dar se pare că au uitat, sau treaba a rămas „ca în tren”.
Cert este că de atunci nu s-a întâmplat nimic și unii locatari ai blocurilor din zonă, dintre cei menționați mai sus, continuă să bată covoarele fără nicio străbatere, neținând cont de H.C.L.-ul care interzice acest lucru, neținând cont de orele de liniște, ignorând faptul că se elimină o groază de praf în jur și de gălăgia și deranjul pe care îl provoacă celor ce locuiesc în proximitatea bătătoarelor în cauză.
În situația în care acea H.C.L. care desființează și interzice amplasarea bătătoarelor pe domeniul public mai este în vigoare, vă adresăm rugămintea ca aceasta să se aplice și în cazul de față. Vă mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Vom actiona.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare