{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


bisnitarii de legume

Va rugam sa luati masuri urgente cu bisnitarii (parazitii) de legume din piata centrala. Sarbarii si gradinarii adevarati sa ramina, ceilalti afara!
Se chinuie bunicutele saracele pe margine sa vanda 2 legaturi de patrunjel facute la ele in gradina, dar gardienii nu le lasa!
Romii din simileasca au invadat piata centrala!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Am primit si va transmit raspunsul de la conducerea SC Piete, Targuri si Oboare.
Sper sa fie multumitor !
„Raspundem la sesizarea dvs privind activitatea de comercializare din piata centrala si va comunicam ca societatea noastra isi desfasoara activitatea numai in baza actelor normative privind activitatea in piete.
In conformitate cu acestea, in PIATA CENTRALA exista un sector de 40 % rezervat numai pentru producatori, unde exista locuri libere ( 14 tonete in acest moment) pentru producatorii traditionali de acest tip de produse.
In restul pietei isi desfasora activitatea numai societati comerciale sau persoane fizice autorizate pentru activitati de comert, neexistand posibilitate ca in piata sa vanda si persoane neautorizate legume, fructe sau alte produse agricole , sector in care exista 39 de tonete libere in acest moment.
De asemenea, in PIATA CENTRALA exista amenajat un sector de comercializare produse diverse in cantitati mici, cu o taxa ocazionala de 6 lei/zi, pesoanele fizice care vand acest tip de marfuri fiind indrumate in permanenta de catre administrator, personalul de taxare si agentii politiei locale catre acest sector special amenajat pentru a nu ocupa domeniul public”.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta