{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Blocare acces a doua usa intrare bloc

Domnule primar. Am vazut ca ati raspuns favorabil unei solicitari de blocare a celei de-a doua intrari in blocuri. Va rog sa reconsiderati cata vreme in caz de incendiu sau dezastre naturale o singura iesire pentru 20 de familii nu este suficienta. In plus, faptul ca toti cetatenii vor intra pe aceeasi intrare reprezinta un risc mai mare de infectare in conditiile in care ni se solicita pastrarea unei distante sociale. Faptul ca inchideti una din iesiri nu inseamna ca cetatenii sunt obligati sa se igienizeze la intrare, tine de fiecare. Sunt suficiente restrictiile care ne vin in cap in fiecare zi, nu credeti? Va rog sa lasati intrarile libere. Va multumesc anticipat.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
domnii care solicita astfel de lucruri pot sa iasa pe geam daca doresc. blocarea celei de-a doua usi va aduce de la sine mobila, borcane de muraturi si covoare nefolosite. Nu luati masuri pentru oamenii necivilizati in detrimentul celor civilizati.

1 Raspuns

Oricum nu avem voie sa obligam pe nimeni in aceasta situatie.Am recomandat totusi sa fie accesul pe o singura usa, deoarece numai acolo avem posibilitatea sa montam dozatorul cu dezinfectatnt si un covoras impregnat cu substanta biocida.
Va multumesc!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare