{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


BULINA ROSIE REVINE IN ACTUALITATE

BUNA ZIUA DOMNULE PRIMAR
au trecut cateva zile de la alegeri . acum aveti un NOU MANDAT .78% , felicitari . 78 din cei 30 prezenti la vot .MARE INTERES . da sa nu discutam asta , REPREZENTIVITATEA… din 2012 incerc cu primaria rezolvarea problemei bulinei rosii . cu d-v din 2017 pentru blocul meu. cred ca aveti tinere de minte . in 2017 am REDEPUS solicitarea de REEXPERTIZARE SI NIMIC . acum , la inceput de nou mandate , va rog sa tineti cont de ea .rugamintea mea este sa nu mai stati la mana arhitectului sef pe care l-ati bagat in CEATA . sunt spusele dumneavoastra . m-am uitat la programul pentru un nou mandate . NICI O VORBA DESPRE REEXPERTIZARI , cu toate ca cea din 1996 a expirat si a fost facuta in majoritate dupa anul constructiei , din birou .dar produce efecte si azi din grija primariei . cum se poate ca un act expirat sa produca efecte ? in discutia aceasta va AMINTESC ca in primavera aceasta I-ati spus PREFECTULUI ca veti face si bla , bla , bla ….VA TINETI DE CUVANT ? VRETI SA SCOT DOCUMENTUL ? ATENTIE ! il tin inARHIVA ca poate “PAC LA RAZBOIUL”.la BUCURESTI s-a trecut si la reabilitari . nu se poate efectua o REABILITATRE FARA EXPERTIZARE . astept raspunsul dumneavoastra nu ca in alte randuri.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Va aduc la cunostinta ca prin Dispozitia Primarului nr.285/14.04.2020 a fost aprobat Planul de actiuni pentru constructiile cu destinatie de locuinta care prezinta niveluri insuficiente de protectie la actiuni seismice, conform OG nr.20/1994, republicata, privind masuri pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente.
Va informez ca actiunile planificate se desfasoara potrivit termenelor stabilite.
In alta ordine de idei, daca aveti in vedere o situatie particulara, va propun sa ne indicati adresa respectiva, pentru a o analiza cu celeritate si a va comunica eventualele activitati care s-ar impune in referire la aceasta.
Am formulat aceasta propunere, pentru a va scuti de efortul de a invedera, in mod repetat si pe un ton malitios, problema bulinei rosii.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

Cauta sesizari