{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


caini de apartament

Domnu primar propunem introducerea de reguli drastice pt detinatorii de caini si pisici de apartament.
Am vazut la Oradea si la Timisoara ca sa ai un caine sau o pisica trebuie sa ai acordul vecinilor.
O data mai demult ati efectuat chiar un recensamant al cainilor de apartamente. Nu e rau macar sa stim cum stam la capitolul asta!
Sa se stabileasca ca ai voie maxim nu stiu un caine sau o pisica…unii si au facut crescatorii de javre si mîțe in apartamente
Sau macar sa fie obligatoriu trecuti la intretinere.
Nu mai vorbim de latratul din apartamente care deranjeaza vecinii, miros de excremente, urina, blana, purici pe casa scarilor si in apartamente…….
Ce sa mai vorbim de buzoienii de la case in special romi din simileasca care cresc porci care vin cu miros de excremente si urina si guitat care deranjeaza vecinii. Sau unii cresc ….la oras in 2019! E corect?Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Va informez faptul ca proprietarii de condominii pot expune propuneri cu privire la numarul de caini sau pisici detinute intr-un apartament, in cadrul Adunarilor generale ale asociatiei de proprietari la care sunt arondati pentru a fi incluse in Regulamentul condominiului.
Conform Legii nr.196/2018 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor, art.22, alin.(1) „Proprietarii de condominii trebuie sa adopte un document scris cu privire la regulile si conditiile de folosinta a partilor comune ale condominiului si normele de conduita si buna vecinatate dintre proprietari, numit regulament al condominiului”.
In cazul in care prezenta si numarul animalelor de companie afecteaza ceilalti locatari, acestia se pot adresa si catre Directia de Sanatate Publica Buzau.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare