{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Domnule primar

Cred ca aveti ceva cu cele doua cartiere de peste calea ferata. Cel putin pe locuitorii cartierului Mihai Viteazu ii tratati la fel ca predecesorul primar care a ajuns in Buzau in cizmele si dubele de transmisiuni ale arematei romane.
Trotuarul de langa societatea BETA si BOROMIR este blocat de masini parcate si balti de apa. Nu dorim dale ci macar sa putem circula pe trotuar si fara sa luam nivelul baltilor.Ma bucur ca va apare si la Buzau o locomotiva cu abur , bine ca cei de la regiunea Ploiesti nu au trimis o locomotiva de mocanita. Unde sunt mandriile depoului CFR Buzau? Vechiul plug cu abur, locomotivele din seria 231 000 sau 230 000.
Am inteles ca doriti sala de expozitii in fostul sediu al securitatii din anii 48 – 51. Ganditi-va mai bine la cei care au pierit acolo. O casa muzeu era mai buna.
Va place sa redenumiti strazile orasului. Soseaua dragaicii. Apropo dumneavoastra cand veneati la dragaica cand erati copil se platea taxa la intrare. Strada de la cimitirul evreiesc la Metalurgica o societate carei i s-a pus cruce va ramane Zona industriala. De la cimitirul evreiesc la soseaua Chivu Stoica ( care banuiesc ca trece prin poata dv. ) soseaua Pogonele Tintesti.
Dupa ultimile alegeri nu va este rusine sa mergeti pe strada. Poate v-au chemat si pe dv. la servicii ca pe colegul de la Focsani.
Eu unul nu o sa mai merg la vot. M-am saturat sa vad primari si mafari PSD care fac joc de glesna.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Comentariile dumneavoastra sunt facute intr-o nota de rautate politica si nu va pot raspunde.
Aceasta aplicatie nu a fost facuta pentru asa ceva !
Inteleg din penultima fraza ca ma si amenintati.
Treceti la treaba, va rog !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari

Raspunsuri recente