{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Domnule primar, va rog, salvati-ne de abuzul politiei locale!

In data de 05.05.2019 in jurul orei 10.30 am fost oprit si sanctionat de un echipaj care statea la “pândă”- conform FOTO 5, pe strada Crizantemelor pentru a ne “surprinde” in flagrant ca incalcam art.108/5 din OUG 195/2002 respectiv circulatia vehiculelor pe o portiune de drum cu acces interzis. E corect sa se intample asa ceva dar numai daca suntem si vinovati! Totusi cand avem circumstante de nevinovatie zic ca este un abuz. In decurs de 15 minute au fost sanctionati pentru aceiasi abatere 4 conducatori auto in conditiile in care pot contesta asemenea abuzuri cu urmatoarele aspecte pe care vi le prezint in continuare:
– FOTO 1 – exista un semn de acces interzis cam la 2 metri de intersectia Pompiliu Stefu – Crizantemelor, care nu se poate vedea fiind aproape invizibil din moment ce este foarte aproape de intersectie – conform FOTO 2 (cand ai facut dreapta, si nu ai observat semnul de circulatie fiind chiar in curba mergi inainte chiar daca vezi ca majoritatea masinilor sunt indreptate cu fata spre Pompiliu Stefu!)
– FOTO 3 – se vede clar ca nu este niciun semn de presemnalizare “INTERZIS VIRAJUL LA DREAPTA” pe o distanta de minim 50 metri
– FOTO 4 – este un semn cu obligativitatea de a merge inainte dar pe partea stanga a partii carosabile care nu-si are rostul acolo pentru ca in acea portiune de drum cu circulatie in ambele sensuri, eu conducator auto respect ceea ce imi impun semnele de pe partea de deplasare.
Fata de cele prezentate va rog sa luati masuri pentru sanctionarea celor vinovati de aceasta situatie!
Eu, voi depune contestatie impotriva procesului verbal conform legii la judecatoria Buzau si pentru faptul ca agentul constatator, NECULAE TEODOR, desi nu era echipat regulamentar cu vesta reflectorizanta si un baston de semnalizare cu care sa ma opreasca in trafic, si-a permis sa completeze rubrica “Mentiuni(obiectiuni) ale contravenientului” cu expresia “NU AM”! Si mai este un aspect in care s-ar putea sa-mi dea dreptate justitia si anume faptul ca a incurcat articolul prin care sunt sanctionat 99/2 cum scrie in PV si 98/2 cum scrie OUG 195/2002.
In incheiere, o parere strict personala, in loc sa pandeasca greselile din trafic care nu afecteaza traficul greoi din Buzau, ar putea sa descongestioneze parcarile si domeniul public de epavele abandonate. In plus am mai solicitat tot la D-voastra, ca politia locala sa ia masuri PERMANENTE impotriva celor care bocheaza cu masinile stationate pe dreapta accesul celor care au verde intermitent la semafor pe strazile: Patriei, Ciochinescu, Ciucurete, Col.Ion Buzoianu si nu numai!
Alexandru Grecu va multumeste pentru faptul ca ati citit aceste randuri!

P.S. Chiar as fi curios cate avertismente au fost acordate celor care din ,,NESTIINTA” au incalcat prevederile legii pe acea portiune de strada in primele zile de instituire a restrictiilor de circulatie si as mai vrea sa mi se explice de ce necesita acea strada o asemenea restrictie! Eu v-am rugat sa avem un semafor cu buton la trecerea de pietoni la Liceul Pedagogic unde se formeaza cozi pana la B-dul N.Balcescu si nu s-a aprobat. Va mai propun ca toate aceste semafoare cu comanda ,,pietonala” sa functioneze numai cand este necesar, respectiv cand ies copii de la scoala, in rest pot fi pe galben intermitent fara probleme. Daca tot veni vorba de culoarea galbena intermitenta a semafoarelor, sambata si duminica semafoarele de la intrarile pe B-dul Balcescu dinspre C.J. si Crang functioneaza doar sa tina atat pietonii cat si soferii in tensiune fiind de o inutilitate vizibila de la Palatul Comunal!!!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Suntem aproape sufocati de numarul de masini in Buzau.
Politistii isi fac doar treaba conform legii.
Va multumesc pentru intelegere !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Raport 3 ani de mandat Primar Buzău

Trei ani de munca la primaria Buzau

Constantin Toma- 3 ani de muncă la Primăria Buzău.

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 2 septembrie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzău

Cauta

Raspunsuri recente