{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


DOROBANTI 1-PT4… un INFERN

Domnule Primar,
Primim niște răspunsuri din partea Dvs la sesizarirle pe care le facem aici, cu privire la CENTRALA PT4, care nu ne mulțumesc cu nimic,absolut nimic. NICI UN RĂSPUNS CONCRET ȘI LA OBIECT!!! Credeți ca pe noi…”mâna”aceasta de oameni care locuiesc in preajma acestei BOMBE (500-600 de locuitori sau câți o-m fi), ne interesează perioada scurta in care ați pus in funcțiune aceasta BOMBA??? Acest CERNOBÂL care efectiv ne-a terorizat psihic de la mic la mare, de la copilași la tineri și bătrâni, cu ZGOMOTUL INFERNAL pe care acesta îl produce??? Cu NOXELE ce le degaja de am ajuns sa nu mai putem deschide geamurile apartamentelor?? Asta ne interesează pe noi acum?? De ce nu puteți da răspunsuri concrete la ceea ce puteți sau nu puteți face cu aceasta NENOROCIRE pe care ați adus-o in cartierul nostru? De ce nu ne puteți da răspunsuri CONCRETE dacă se rezolva ceva cu acest ZGOMOT INFERNAL, cu aceste NOXE? De ce nu ne puteți da răspunsuri când se vor asfalta CRATERELE pe care le-ați făcut la aducerea in cartier a acestei bombe??? De ce nu veniți sa vedeți cum circulam in aceasta zona? Cum am ajuns sa locuim in acest INFERN? DE CE? Pentru ca NU VA INTERESEAZĂ, pentru ca NU ȘTIȚI dacă este ceva de făcut cu zgomotul și noxele ce le produce aceasta nenorocire de cazan, PENTRU CA NU ȘTIȚI NIMIC!!!
Știți doar sa ne multumiți pentru înțelegere, ca in rest ați avut grija sa NE NENOROCIȚI PSIHIC!!! Și pentru asta… VA MULȚUMIM ȘI NOI,dle Primar!!!!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nota autor:
Am observat acum ca dați ACELASI răspuns tuturor celor care fac sesizări cu privire la PT4. Copy-Paste 😱

1 Raspuns

Asa cum v-am raspuns si la celelalte sesizari facute de catre dumneavoastra, se vor lua toate masurile necesare, astfel incat problemele reclamate sa fie rezolvate.
Concret, s-a inaltat cosul de evacuare a gazelor arse cu inca trei metri si din masuratorile facute ne incadram in normele impuse de legislatia in domeniu.
De altfel, instalatii de ardere similare sunt functionale in municipiul Buzau de peste 20 de ani, fara a avea nici o reclamatie din acele zone. In Micro 14 si Micro 3 de la cele 6 centrale de cartier, se asigura apa calda si in scurt timp incalzirea apartamentelor arondate. Puterea instalata la doua dintre acestea este mai mare decat cea de la PT 4.
De asemenea, ca si combustibil este utilizat tot gazul metan.
In ceea ce privesc refacerile in zona in care s-au executat sapaturi, partial acestea au fost realizate (in fata punctului termic) urmand ca saptamana viitoare sa se finalizeze si diferenta.
Au fost luate in calcul masuri succesive de reducere a zgomotului si va asigur ca in cel mai scurt timp se rezolva si aceasta problema.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare