{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


DOTAREA PARCURILOR DIN CARTIERE CU APARATE DE FITNIS IN AER LIBER

In primul rand doresc sa va felicit pentru cum se schimba orasul nostru in bine.Eu tocmai de aceea v-am votat, venind expres din vacanta de la Piatra Neamt ca sa va dau votul meu, împreună cu soția.
M-a încîntat stind 3 luni din vara asta la Piatra Neamț (unde am o casă),felul cum sunt dotate parcurile de agrement în care cetățenii pot face sport in aer liber, folosind forța si energia propriei lor mase musculare corporale. Mi-am propus ca la întoarcere în Buzau, sa va scriu un e-mail legat de o posibila amenajare în orașul nostru a parcurilor din cartierele acestuia, pentru antrenament în aer liber cu propria greutate a corpului(Street workout parc).Vă mărturisesc ca la Piatra Neamț, sunt 5 cartiere in care Primaria a montat în fiecare în medie 12-14 aparate (de diverse complexitati) care oferă aceasta posibilitate.
Consider ca ar fi extrem de util si folositor in privinta promovarii miscarii in aer liber sa se întâmple ce am văzut în P.Neamț și in cartierele din orașul Buzău.Vă mulțumim pentru pista de cyclism din Crîng, eu fiind un utilizator zilnic, parcurgând 35-40 km/zi, fiind multi altii care o folosesc zilnic. Puteți delega un subordonat priceput sa facă o deplasare la Piatra Neamț, ca sa vadă exact ce se poate face privind amplasarea aparatelor de fitnis in aer liber, în parcurile din cartiere.
Am vizitat si alte orașe din tara, si pentru ca sunt un împătimit al activității fizice bazate pe propria greutate corporala, care arde și kalorii evitând îngrașarea, am constat ca sunt foarte multe locații unde exista asemenea amenajari in parcuri, in unele, in care stind 2-3 zile, chiar făcând miscare (Galați, Deva, Brașov, Baia Mare).
Am observat ca si la noi exista un număr redus de 2-3 aparate in citeva locuri de joaca, dar e ceva modest in comparatie cu ce exista de exemplu la Piatra Neamț. Si sincer va spun ca e nevoie de dotare a fiecărui cartier ca in primul rind batrinii sa nu străbată distante prea mari, iar numărul aparatelor sa fie mai mare si de complexitate diferită, ca sa se antreneze toate grupele musculare ale corpului.
Consider ca și în orașul nostru ar putea fi găsite fondurile necesare amenajării parcurilor din cartiere prin amplasarea unui numar de 14-15 asemenea aparate în fiecare parc, care sa poată permite accesarea in aceiasi perioada de timp de către mai multe persoane, care se rotesc de la un aparat la altul. Și eu susțin asta și din pricina numărului destul de mare a celor ce practica sportul. Sa ne gândim ciți batrîni pot beneficia de usurinta cu care aceste aparate pot fi accesate fiecare putind alege si opta pentru un anume aparat sau procedeu corespunzător abilităților fizice.
V-am atașat alaturat și câteva poze din Piatra Neamț.
Va mulțumesc pe aceasta cale și aștept un răspuns oficial din partea dvs.
Vă doresc mult succes și sunt convins ca veti tine cont și de cerinta mea.
Va multumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Incepand de azi 19.10.2020 vom incepe montajul unor aparate de fitness in cele 3 parcuri mari : Crang, Tineretului si Marghiloman, iar din primavara si in celelalte parcuri din oras in care se poate realiza acest lucru.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

Cauta sesizari