{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Doua probleme.

Buna ziua d-le primar! Va deranjez cu doua probleme.
1.Pe strada Columbelor si alte câteva care o intersecteaza, cei de la gaze au efectuat lucrări, iar strazile au ramas cu gropi astupate cu pietris(tasare prin metoda Buzau, cu masinile prostilor). Au de gand sa le mai astupe sau asteapta sa vina vremea rea, apoi sa dea vina pe condițiile meteo?
2. Metodele ptr eliberarea abonamentelor Transbus mi se par primitive. De exemplu de ce nu pot achizitiona un abonament lunar din data de 10 a lunii curente, pana pe 10 luna următoare? Am luat azi un abonament pe o linie, 50 lei, emis din 01.11 pana pe 30.11,adica 5 zile minus dar la aceeasi bani. Chiar asa de inapoiat sa fie acest management al societatii? Vad ca la Transbus 30=24,matematica pura, ce mai!
Va multumesc!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

1. Refacerea domeniului public afectat de executarea lucrarilor de gaze naturale in cartierul Dorobanti, strada Columbelor se va realiza incepand cu data 10.11.2018.
2. Perioada de eliberare a abonamentelor pe liniile Transbus Buzau este intre 25 ale lunii curente si 5 ale lunii urmatoare, iar vanzarea abonamentelor se face la toate tonetele Transbus si la sediul societatii.
Contabilizarea veniturilor realizate din vanzarea abonamentelor se realizeaza in luna.
Multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare