{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Reparatie trotuar Plevnei

Buna ziua,d-le Primar!
Sunt un locatar al strazii Plevnei,in zona politiei. Din nefericire,am constatat cu stupoare ieri,26.07,sfidarea aratata la adresa noastra din partea unui angajat de baza al primariei. Prin faptul ca presupun ca s-a folosit de utilajele trimise pe strada Libertatii pentru a face lucrarile avute in plan pe strada respectiva,totodata si de materialele primariei pentru a-si repara strict trotuarul din fata casei dansei! Cum ati putut permite asa ceva? Angajatii primariei au cumva alte drepturi? Sau noi nu locuim pe partea care trebuie? Dim moment ce trotuarul de vis-a-vis arata infiorator? Suntem de-a dreptul indignati de ceea ce se intampla la acest nivel. Astfel incat,daca nu se iau masurile necesare,acest fapt va ajunge in atentia unui post de televiziune national. Cu respect,va urez o zi buna!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Este intra-devar o situatie care nu s-a mai intamplat in ultimii 5 ani, de cand sunt primar.
In urma anchetei efectuate s-a constatat ca operatia de reabilitare a trotuarului s-a facut fara stirea vecinei dumneavoastra, care este in C.O. in afara tarii.
Un subordonat de-al dumneaei si-a permis, crezand ca-i face o surpriza placuta, sa dispuna echipei de la Urbis care lucra in apropiere, sa reabiliteze acel trotuar.
Am dispus imputarea intregii sume cheltuite salariatului in cauza si am luat masuri sa nu se mai repete o asemena situatie.
Imi cer scuze!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare