{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Trecere de pietoni

Pe data de 08.12.2022 v-am propus urmatoarele:

,,Va propun cu argumente, mutarea trecerii de pietoni de pe str. Crinului (intersectie cu str. Transilvaniei).Mergand pe str. Transilvaniei (catre Romcarbon), in fata magazinelor satesti exista banda de virat la stanga catre str. Crinului.Dupa ce te asiguri, virezi la stanga si exista foarte des probabilitatea ca pietonii sa traverseze pe trecerea de pietoni (amplasata pe str. Crinului) si esti obligat prin lege sa le acorzi prioritate de trecere, iar masina oprita blocheaza tot sensul de mers de pe str. Transilvaniei, ceea ce tot legal, nu este corect (am fost claxonat de soferii care aveau prioritate pe str. Transilvaniei).Acum analizam situatia in sens invers, ma indrept cu masina de pe str. Crinului, catre str. Transilvaniei, unde exista semnul de circulatie (hexagonal STOP) si trebuie sa opresc masina (pentru a ma asigura) pe mijlocul trecerii de pietoni, ceea ce nu este normal, deoarece impiedic traversarea strazii de catre pietoni (care incearca sa traverseze prin ocolirea masinii).Acea trecere de pietoni trebuie mutata in dreptul chioscului de ziare (iar acesta relocat), pentru a exista aprox. o lungime de masina libera, fata de str. Transilvaniei in ambele sensuri de mers de pe str. Crinului.Sper ca am fost inteles in explicatiile mele si probabil numai la fata locului se poate intelege rationamentul.Va rog, propuneti analizarea situatiei, departamentului de semnalizare rutiera in vederea gasirii unei solutii.Multumesc.”

Dvs. ati raspuns:

,,Circulatia autovehiculelor in intersectia strazilor Transilvaniei si Crinului se desfasoara in baza semnalizarii rutiere (sens giratoriu), conform proiectului privind „Reabilitare infrastructura rutiera, inclusiv piste pentru biciclete, pe coridoarele deservite de transportul public in Municipiul Buzau”, proiect avizat de Politia Rutiera.
Va multumesc !”

La raspunsul dvs. am facut urmatorul comentariu:

,,Nu va suparati, dar faceti o confuzie.Intersectia strada Transilvaniei cu strada Crinului nu are legatura cu sensul giratoriu din zona.Aceasta intersectie este separata de sensul giratoriu (este in afara sensului giratoriu).Daca nu ma credeti, poate ajungeti in zona si va veti lamuri, daca am dreptate.Multumesc. P.S. Deasemenea veti vedea oportunitatea mutarii trecerii de pietoni conform descrierii din sesizare.Numai bine.”

Va rog inca o data, analizati cu atentie propunerea mea.Multumesc.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


Nici un raspuns

Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare