{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Trecere pietoni Depoul CFR

Domnule Primar, revin cu aceeași problemă ca sesizarea anterioară.

La depoul CFR nu mai există trecere de pietoni, acum 3 zile un echipaj de la Urbis a îndepărtat și indicatoarele. Eu vă întreb cinstit, a cui suntem bătaia de joc, noi a locuitorilor și trecătorilor? Cu a cui acord s-a trecut la această procedură, respectivul știe că această trecere era necesară și în zonă locuiesc mulți copiii și oameni bătrâni greu deplasabili ce la 2-3 minute o astfel de persoană se angajează în traversare? Era chiar o decizie înțeleaptă ca și în cazul inițierii desființării trecerii de la Clubul Polițiștilor? După ce că în urma finalizării reabilitării indicatoarele încă existau, dar marcajele nu fuseseră trasate și majoritatea conducătorilor auto nu mai opreau și se declanșau diverse certuri că firma și cine s-a mai ocupat nu și-a îndeplinit datoriile până la capăt? După ce că finalizarea bulevardului a mai durat și peste măsură, la fel și cu noul centru care ne-a ocolit zilnic și banda dedicată autobuzelor pe toată porțiunea de pe Bd. Unirii încă durează cu mult peste un termen normal (nu acela de 15 noiembrie sau cât ați spus, iară încă foarte mult pentru un astfel de trafic de la o zi la alta tot mai apropiată cu ce-a din capitală).

La depou, cine este responsabilul inconștient care își dorește neapărat un accident cu victime? Pe deasupra, va venit ideea de a trasa și un marcaj dedicat bicicletelor, marcaj ce credeți-mă nu-și prea are niciun folos mai ales în modul acesta, pe șosea. Ați îndepărtat parcări utile, reabilitarea aleei CFR-iștilor în 2018-9 a venit cu una bună și 2 rele (și atunci am așteptat mult), staționarea autobuzelor la gară se v-a face în drum, creând o dificultate urcatul și coborâtul și în restul stațiilor de pe Bd. Republicii, din cauza existenței bicicliștilor, mulți și așa fără cunoștințe rutiere. Și la Patinoar (cap de linie Kaufland Sud), logica marcajelor lasă mult de dorit.

Îmi pare rău dar aceste nereguli trebuiau semnalate, cu toate că mulți din păcate nu o fac că nu au cunoștințele necesare folosirii gadgeturilor sau voință, ați intentat de bună voie acest site tocmai pentru a discuta deschis și politicos problemele orașului și într-o anumită măsură și cele din județ.

Politicos ar fi dacă mi-ați putea oferi un răspuns – de ce sesizarea cu neregulile de la Transbus efectuată acum mai multe luni a dispărut. Nu a existat nimic vulgar sau ireal, astfel mi-ați fi blocat contul, doar logic înțeleg că a existat un disconfort și faptul că nu prezentau noutăți, crezând că putem discuta deschis orice are legătură cu conducerile subordonate dvs…Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Nu a existat niciodata trecere de pietoni la Depoul CFR, pe strada 1 Decembrie 1918.
Dupa reabilitarea strazii, daca este necesar, vom infiinta si trecere de pietoni.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare