{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Trotuar refăcut strada Plevnei

Domnule Primar, sigur ați fost anunțat de așa zisa reparare a trotuarului de pe strada Plevnei, in zona Poliției municipale. Nu știu dacă știți bucățică care s-au refăcut….este fix (dar fix-la linie) in dreptul proprietății unui angajat al primăriei. Deci acel angajat și-a refăcut trotuarul cu matetiale și forța de muncă care sunt angrenate în lucrarea de pe Libertății. Este revoltător faptul că nici nu i-a lăsat că este bătător la ochi să-ți repari exact in dreptul casei. Nu înțeleg cum cei de la polutie nu s-au autosesizat, pt că totul s-ar întâmplat sub geamul lor( nu chiar sub geam pt că altfel beneficia și poliția de lucrare , ci de la colțul clădirii poliției). Sa vă duceți să vedeți la 2m de lucrare cum arată trotuarul. Așa că vă rog respectuos , arătând astfel că va pasă să reparați ambele trotuare de pe Plevnei in zona Poliției municipale. Astfel veți da dovada că ați luat masuri sa îndreptați o nedreptate și sfidare . Și sper că angajatului primăriei să i se ia din responsabilitățile prin care poate să facă lucrări în interes propriu, pe banii noștrii. Plătim cel mai scump impozit din Buzău (doar suntem în zona 0-cu trotuare cu gropi și vegetație). Așteptăm cu interes!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In urma anchetei dispuse de mine s-a constatat ca un angajat al primariei si-a permis, fara stirea doamnei Banucu, care este in concediu de odihna in afara tarii, sa comande reabilitarea trotuarului in apropiere.
Am imputat intreaga suma cheltuita acolo, functionarului in cauza si am luat masuri astfel incat asemena situatii sa nu se mai repete.
Dupa schimbarea conductei de gaze de pe str. Plevnei, vom reabilita intreaga strada .
Imi cer scuze penrtu acesta situatie!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages