Bubble Show: O Poveste De Iarnă

Bubble Laboratory, format din Dr. Bubble şi Milkshake, sunt o companie de teatru cu baloane de săpun ce creează o nouă extravaganţă teatrală în fiecare an. Baloane de săpun pătrate, baloane umplute cu fum, curcubee uriaşe, carusel ce se învarte, vortexuri, jonglerii cu baloane de săpun, baloane de săpun şerpuitoare, baloane de săpun ce plutesc şi un final exploziv cu milioane de baloane de săpun. O incredibilă recreere a poveştii lui Hans Christian Andersen, „Fetiţa Cu Chibrituri” este un eveniment ce nu trebuie ratat!

Noul spectacol, cu titlul „Bubble Show: O Poveste De Iarnă”, din acest an îl are pe Dr. Bubble spunând această clasică poveste pentru copii ca să o adoarmă pe jucăuşa MiniMilkshake. Această producţie este o poveste în poveste umplută cu minunate păpuşi de teatru, ghiduşii, urlete de bucurie şi baloane de săpun ce te lasă cu gura căscată. Un cadou de Crăciun cu o multitudine de baloane de săpun, ce altceva ţi-ai mai putea dori?!

Povestea lui Hans Christian Andersen ‘Fetiţa Cu Chibrituri’ e o opera ce învaţă valorile credinţei, familiei şi cel mai important ajutorarea semenilor prin respect, bunătate şi generozitate. Luând această poveste de Crăciun şi combinând-o cu baloane de săpun , trucuri, păpuşerie si muzică clasică, prin ‘Bubble Show: O Poveste De Iarnă’, echipa Bubble Laboratory încoronează această creaţie şi oferă suflet artei baloanelor de săpun, ridicându-le la adevărata magie a vieţii pe care spectatorul să o privească pe scenă, să înveţe şi să se bucure de ea.

 

Spectacolul va avea două reprezentații la Buzău, în data de 6 decembrie, de la 10:30 și de la 12:30.

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete