Efectul razelor gamma asupra crăițelor lunatice

Vineri, 22 februarie, ora 19:30, Adrenalitera și Teatrul Metropolis prezintă în premieră la Buzău pe OANA PELLEA într-un un spectacol celebru și tulburător: EFECTUL RAZELOR GAMMA ASUPRA CRĂIȚELOR LUNATICE

Din distribuție mai fac parte trei mari nume ale teatrului românesc:
CRISTINA CASIAN
FLORINA GLEZNEA
ALEXANDRINA HALIC

Regia este semnată de Mariana Cămărășan.

Spectacolul vorbeşte, cu umorul negru specific, despre vise spulberate, existenţe frânte şi o viaţă care se încăpăţânează să rămână un chin.
Betty (Oana Pellea), o femeie încă tânără, puternică şi tristă, îşi creşte cele două fete sacrificându-se, nu fără reproş. Viaţa ei aşa cum şi-a imaginat-o a încetat odată ce a început viaţa fetelor sale. Între iubire şi reproş, între grijă şi răzbunare, între tandreţe şi nebunie – aşa îşi trăiesc Ruth şi Matilda adolescenţa. Una revoltându-se şi trăind atât de rebel cât îi este permis, cealaltă timidă şi cuminte, cerând în fiecare zi permisiunea de a merge la şcoală.
În această luptă aprigă între neîmpliniri şi speranţe nu e loc pentru fericire. Betty a ratat această şansă pe care acum, fără să vrea, sau poate tocmai pentru că şi-o doreşte, le-o refuză fetelor sale. Între iubire şi ură este o graniţă fină. Pe această frânghie subţire, suspendată la înălţime, fac echilibristică sentimentele mamei. La capătul ei se află o clipă de fericire adusă de câteva cutii de tablă în care au crescut crăiţele radiate cu cobalt 60. O clipă scoasă din timp; un moment în care frica şi remuşcările tac şi lasă loc iubirii. E nevoie de atât de puţin pentru a fi fericit. Dar acel puţin nu e deloc uşor de obţinut.

Informații, bilete și rezervări: 0723.429.264
Preț bilet: 120 lei. Biletele pot fi achiziționate pâna la data de 7 februarie cu 100 lei.

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete