Enigma Otiliei

Adresat elevilor și adulților deopotrivă, spectacolul de teatru „Enigma Otiliei” propune o viziune de interpretare dinamică, nouă și plină de prospețime a textului calinescian. Și, ce e cel mai important, respectăm fidel romanul. Așadar, un spectacol clasic, cu costume și decoruri de epocă și, în același timp, un spectacol modern prin jocul actoricesc și dinamismul situațiilor interpretate.

Distribuția de excepție a spectacolului de teatru „Enigma Otiliei”: Anca Sigartau – Aglae Tulea, Claudiu Bleont/Andrei Duban – Costache Giurgiuveanu, Claudiu Maier – Simion Tulea/doctorul Vasiliad, Damian Victor Oancea – Pascalopol, Catalina Grama(Jojo)/Doina Teodoru – Georgeta/Marina, 1Q Sapro – Stanica Ratiu, Carmen Lopazan – Olimpia Ratiu, Cristi Neacsu – Felix Sima, Andreea Vlad – Otilia Marculescu, Andreea Iftime – Aurica Tulea, Dan Apavaloaie – Titi Tulea, Dragos Pandele – Weissman/Povestitorul/Calinescu garantează două ore de teatru la cel mai înalt nivel artistic.

Așadar, 12 actori pe scenă care joacă 16 roluri într-un adevărat tur de forță, un spectacol de văzut și de povestit, plin de realism magic, pe care vă invităm cu toții să îl descoperiți.
Durata spectacol: 2h15min, fără pauză
Regia: Anca Sigartau
Costume: Annami Couture
Decoruri: Foldo
Ilustrație muzicală: Anca Sigartau
Dramatizare: Dragos Pandele

Preț bilet: 100 ron
🔖Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar și online de pe site-ul Teatrului http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php
🔖Mai multe informații cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: ☎️ 0740.496.561 și ☎️ 0760.553.761.
Programul integral poate fi consultat pe www.teatrulgeorgeciprian.ro secțiunea CALENDAR și pe pagina de Facebook și Instagram a Teatrului George Ciprian.

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete