Insomniacii

­čÄş┬áPremier─â la Buz─âu! Comedia ÔÇ×InsomniaciiÔÇŁ!┬á­čÄş

Autorul piesei este Mimi Br─ânescu, iar distribu╚Ťia, format─â din Leonid Doni, Gheorghe Ifrim ╚Öi Marius Chivu, face din aceast─â pies─â o remarcabil─â comedie de situa╚Ťii!

O comedie savuroas─â despre ocupa┼úiile absurde ale celor care sufer─â de insomnie incurabil─â, despre oameni r─ât─âcind ├«n absurd care se aga┼ú─â de g├ónduri revelatoare, oric├ót de caraghioase, ├«n speran┼úa ie┼čirii din anonimat.

Trei nebuni care se ├«nt├ólnesc noaptea ├«n parc, pentru c─â la fel ca mul┼úi dintre noi, sufer─â de insomnie. Dorin┼úa ie┼čirii din anonimat, din banalitatea vie┼úii ┼či a condi┼úiei umane dramatice, ├«i conduc la o serie de abera┼úii n─âscute din g├ónduri revelatoare ┼či r─ât─âciri ├«n absurd, ├«ntr-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extratere┼čtri, oameni-p─âianjeni, descoperiri ┼či alte asemenea.

Spectacolul este demonstra╚Ťia perfect─â a faptului c─â, ├«n mi╚Öcarea sa brownian─â, universul interior al fiec─âruia, indiferent de legile absurde care ├«l guverneaz─â, se poate ciocni de altele, asemenea, av├ónd ca efect nu un impact cutremur─âtor, ci un imprevizibil umor de situa╚Ťie. O comedie nebun─â cu ╚Öi despre nebuni ╚Öi nebunie.

Biletele pot fi procurate apel├ónd num─ârul de telefon 0799 771 199. Pentru mai multe detalii, pute╚Ťi suna ╚Öi la num─ârul 0748 028 233.

V─â a╚Ötept─âm! Nu rata╚Ťi, comedie garantat─â!

 

Las─â un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete