Laura Bretan: A Night at The Opera

După succesul obținut de spectacolul Traviata, iubitorii de muzică din Buzău au ocazia întâlnirii cu una din marile voci ale lumii, LAURA BRETAN.

Miercuri, 22 mai, la Sala Maximilian, Orchestra Simfonică a Teatrului Oleg Danovski și tenorul Răzvan Săraru vin să o susțină pe Laura Bretan într-un eveniment muzical de amploare.

https://www.youtube.com/watch?v=Lz42P-kujwI

Reacția lui Simon Cowell, creatorul concursului American Idol, America’s Got Talent, X-Factor la prestația Laurei Bretan în cadrul audițiilor America’s Got Tallent:
„În toți anii de când particip la aceste show-uri n-am mai auzit niciodată așa ceva. Ăsta este motivul pentru care realizăm aceste concursuri. Pentru a găsi talente ca al tău”
https://www.youtube.com/watch?v=W3Mn_WbB0mo

Laura Bretan s-a născut în Chicago in aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică de la vârsta de 4 ani, iar de la 5 ani a început să cânte la pian, să participe și să câștige numeroase concursuri de specialitate.

Laura a câștigat “Românii au talent” ediția 2016.
În același an, Laura s-a calificat în finala “America’s Got Talent”

Începând cu acel moment Laura a devenit o senzație mediatică.
NBC, CBS, Windy City Live, WGN, și WCIU sunt doar câteva din posturile de televiziune unde tânăra artistă a fost invitată. A apărut în reviste precum Today’s Show , People magazine, E!, CNN, Country Living, NBC online, the Chicago Tribune și multe altele.

Numărul concertelor Laurei pe mapamond întrec orice închipuiri.
A cântat imnul național al SUA pentru meciu White Sox and Chicago Bulls. De asemenea a cântat imnul național cu multe alte ocazii, ceea ce este considerat o mare onoare.

Uimitoare sunt prestațiile Laurei în cadrul spectacolelor lui David Foster. După ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru FDIF Gala, David Foster i s-a adresat: „Nu am mai întâlnit niciodată o voce atât de puternică la o persoană atât de tânără. Toată lumea îți va ști numele!”

Laura a cântat împreună cu Il Volo Tenors, Andre Rieu, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micallef, unul din membrii faimosului grup “The Tenors,” și a apărut pe scenă alături Jay Leno și Trisha Yearwood. De asemenea, a cântat la sărbătorirea a 70 de ani de la independența Israelului. .

Compasiunea pentru semeni este una din marile calități ale Laurei, aceasta donând o mare parte din câștiguri fundației „Safe Haven” care are grijă de persoanele fără adăpost.

Laura a fost aleasă ambasadorul Star of Hope International, o organizație care ajută copii cu dizabilități sau orfani.

Laura a devenit un nume cunsocut în România
odată cu concertele sold out de la Sala Palatului București șiCluj.

Laura a jucat rolul principal și într-un film, „An Aria for Albright’s.” interpretând personajul Anne, o tânîră soprană, filmul fiind premiat Louisiana Film Festival.

Mai menționăm doar câteva premii și distincții obtiunte de Laura Bretan: “The Voice of An Angel” award din partea A Safe Haven Foundation, The “Excellence Award” în Roma, și “Noi Sustinem Excellenta!” din partea organizației Occidentul Romanesc in Spania.

În continuare Laura dorește să urmeze studiile muzicale. Când nu se află pe marile scene ale lumii Laura este o adolescentă obișnuită. Îi place să se joace cu surioara și verișorii ei, citește, îi place să călătorească. În același timp este conștientă de talentul ei și este încântată de faptul că poate aduce bucurie în inimile multor oameni.

Pe internet, clipurile virale ale Laurei au ajuns la sute de milioane de vizionări și primește necontenit mesaje în social media în legătura cu impactul performanțelor sale. Planurile de viitor ale Laurei sunt să înregistreze un album, să concerteze, inclusiv în România, să-și întâlnească fanii din toată lumea și să continue să-și ajute semenii aflați la nevoie.

Biletele pot fi procurate de la Magazinul Hi – Hii, str. Cuza – Vodă.
Preț bilet: 130 lei.
Biletele procurate până la data de 1 mai pot fi achiziționate cu 100 de lei.

Informații. bilete și rezervări: 0723429264

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete