„OLD LOVE”!

🎭 PREMIERĂ LA BUZĂU: „OLD LOVE”! 🎭
În data de 14 decembrie ora 19:00 se joacă la Sala Consiliului Județean din Buzău piesa de teatru (comedie romantică) „Old Love”! 
Vânzare bilete și informații: 0740 496 561 și online pe mystage.ro (mystage.ro/spectacole/old-love—buzau-1437). Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233.
Vă așteptăm la teatru! 😊

”Old Love”, de Norm Foster
Tradaptarea Peter Bokor
Distribuția: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Robert Tudor
Scenografia Francesca Cioancă
Asistent regie Simona Hodos
Muzica originală Nicu Alifantis
Regia artistică Daniel Bucur

”Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.
O ”Iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete