„OLD LOVE”!

­čÄş┬áPREMIER─é LA BUZ─éU: „OLD LOVE”!┬á­čÄş
├Än data de 14 decembrie ora 19:00 se joac─â la Sala Consiliului Jude╚Ťean din Buz─âu piesa de teatru (comedie romantic─â) „Old Love”!┬á
V├ónzare bilete ╚Öi informa╚Ťii: 0740 496 561 ╚Öi online pe mystage.ro (mystage.ro/spectacole/old-love—buzau-1437). Pentru mai multe detalii, pute╚Ťi suna ╚Öi la num─ârul 0748 028 233.
V─â a╚Ötept─âm la teatru!┬á­čśŐ

ÔÇŁOld LoveÔÇŁ, de Norm Foster
Tradaptarea Peter Bokor
Distribu╚Ťia: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chiril─â, Adrian P─âduraru, Robert Tudor
Scenografia Francesca Cioanc─â
Asistent regie Simona Hodos
Muzica original─â Nicu Alifantis
Regia artistic─â Daniel Bucur

ÔÇŁOld LoveÔÇŁ este o comedie romantic─â ├«n dou─â acte, cu note de dram─â personal─â, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, ├«ntr-un decor auster, constituit din c├óteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota special─â, minimalist─â, a piesei.
O ÔÇŁIubire vecheÔÇŁ ├«╚Öi are ac╚Ťiunea ├«n zilele noastre, ce-i leag─â timp de aproape trei decenii pe m─âruntul func╚Ťionar Bud Mitchell ╚Öi pe so╚Ťia patronului s─âu, Molly Graham, cu ├«nt├ólniri sporadice ╚Öi discu╚Ťii pres─ârate cu umor, repede uitate de c─âtre ea, dar constituind pietre ale unei construc╚Ťii afective solide pentru el. ├Äns─â pasul decisiv nu este f─âcut p├ón─â c├ónd cei doi nu sunt singuri, liberi de obliga╚Ťiile de familie, ea v─âduv─â, el divor╚Ťat.

Las─â un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete