Randonneurs BUZĂU – Trofeul DUMITRU DAN

În curând dăm drumul înscrierilor pentru brevetele de anduranţă ce vor avea startul din localitatea Buzău (Muzeul Judeţean).
– Primul brevet, cel de 200 km va avea startul în data de 6 aprilie 2019 ora 08:00 şi va avea baremul de 13h şi 30 min.
– Brevetul de 300 km va avea startul în data de 4 mai 2019 ora 08:00 cu un barem de timp de 20h;
– Brevetul de 400 km va avea startul în data de 18 mai 2019 ora 08:00 cu un barem de timp 28h;
– Brevetul de 600 km va avea startul în data de 15 iunie 2019 ora 08:00 cu un barem de timp 40h.

Traseele sunt concepute în colaborare cu reprezentanţi ai Muzeului Judeţean Buzău, astfel încât o parte din punctele de control aflate pe teritoriul judeţului Buzău sunt stabilite în zone de interes turistic şi istoric: Muzeul Judeţean Buzău, Muzeul Chihlimbarului din localitatea Colţi, Casa Memorială „Vasile Voiculescu”, Castrul Roman de la Pietroasele, Vulcanii Noroioşi, Tabăra de Sculptură de la Măgura, Mănăstirea Ciolanu etc. La obiectivele de interes istoric şi turistic, toţi participanţii vor avea acces gratuit pe perioada desfăşurării evenimentelor.

La start, toţi randonneurs vor primi în kitul de participare, pe lângă documentele necesare omologării turei de anduranţă, şi pliante cu informaţii turistice şi istorice referitoare la zonele în care vor pedala.
Înscrierea tinerilor cu vârsta între 14 şi 18 ani este gratuită.
Cei care vor reuşi să parcurgă cele 4 etape ale brevetelor de anduranţă cu startul din Buzău (200 km, 300 km, 400 km, 600 km), vor primi titlul de Super Randonneur şi vor primi din partea organizatorilor (în cadru festiv) „Trofeul Dumitru Dan”.

Regulament:
Pe parcursul traseului NU se va asigura asistență oficială, astfel că participanții vor avea întreaga responsabilitate pentru parcurgerea traseului în siguranță, cu respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, în condiții de trafic normal.
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, declarația pe propria răspundere vor fi trimise prin mail, fiecărui participant, după înscriere.
Toți participanții care vor parcurge traseul vor primi diplome.
Toți concurenții care vor obține acest brevete, pot comanda contra cost medalia aferentă (30 de lei).
Toate etapele turelor de anduranţă tip randonneurse desfăşoară în colaborare cu Muzeul Judeţean Buzău și Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni din Bucureşti (reprezentanţii Audax Club Parisian în România).

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete