Teatru de repertoriu

Un tânăr și timid dramaturg este invitat de nevroticul manager al unui teatru de repertoriu, obsedat de Hamlet, să discute despre piesa de debut a tânărului, dar întâlnirea se transformă într-o aventură nebunească.

TEATRU DE REPERTORIU, de Eldad Cohen
Cu: Cristi Martin și Anghel Damian
Regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues
Traducerea: Maria Alexe
Spectacol realizat cu sprijinul Ambasadei Statului Israel la București

O premieră absolută în România, spectacolul este o comedie alertă despre lumea nebună dintr-un aparent plictisitor teatru de repertoriu.

Această comedie se joacă acum pentru prima dată în România. Este o piesă nouă și absolut specială, cu un schimb de replici rapid, ce ironizează moștenirea bogată, dar adesea pompoasă, a atmosferei din unele dintre teatrele consacrate, inclusiv obsesiile pentru clasic, actorii veterani de renume și managementul puternic și adesea grevat de latura financiară. Veți vedea o montare inedită, lucrată milimetric și matematic, plină de replici inteligente, întoarceri și răsturnări de situație, care se dezvăluie publicului cu fiecare minut, până la finalul complet neașteptat.

Când arta intră în conflict cu costurile de producție, lucrurile nu sunt niciodată simple. Dar atunci când la asta se adaugă și detalii personale neobișnuite, bucăți vii de trecut și mai mult decât atât, situația se complică și nimic pe pământ nu-l poate pregăti pe tânăr pentru experiența pe care urmează să o aibă alături de straniul personaj care este directorul teatrului. O experiență care scoate la lumină multe lucruri despre părinții tânărului dramaturg, despre el însuși și creația sa, și care se află la granița fină dintre conștient și subconștient, teatru și viața reală. Și care scoate la lumină chiar și o parte din noi înșine.

Informații și rezervări: 0723.429.264
Preț bilet: 50 lei

Lasă un comentariu

Eveniment Detalii
Etichete