{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Fiti fermi pana la capat! Interziceti intrarea masinilor in parcul Crang!

Buna ziua,
eu consider ca parcul este locul de promenada cu familia , atat! va arat o multime de poze din alte parcuri din orase din Europa, parcurile sunt strict de plimbare, este timpul de relaxare al omunui. Ma bucur ca ati eliminat balciul si tigania din parc, toti taranoii parca mureau de foame si trebuiau sa cumpere, sa manance…multi dintre buzoieni nesimtiti si needucati.
ar fi timpul sa eliminati si intratul cu masina. plus ca doar 20 lei mi se pare asa o suma de nimic pentru cioflingarii negrotei care vor sa ajunga in buricu parcului.
Stiti cum e pe celebra alee spre patinoar? sunt familii, copii, biciclisti, pensionari care se plimba si din cand in cand vine o masina, atunci parintii se reped la copii, ii asigura, se avertizeaza si asa asteptam sa treaca nesimtitul care a trebuit, dar musai a trebuit sa intre in parc.
ori faceti un milion plimbarea in parc, ori interziceti. (cat despre vestitele restaurante, au profit mare si nedeclarat deci isi permit sa plateasca, iar nuntasii ar trebui sa vina pe jos ca sa nu se urce bauti la masina cand pleaca)Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Este mult de discutat.
Avem deja o Hotarare de C.L.M. care reglementeaza accesul masinilor in Crang.
Oricum s-a micsorat mult traficul acolo.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare