{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


galagie de nedescris

Vreau sa va aduc in atentie situatia de la Tesence Pub de pe Unirii Nord – Bl. C1.
Acolo este zgomot ca la balamuc care deranjeaza locatarii din bloc. Se pun manele, pustanii se imbata si apoi incep tipetele, horcaiturile. Unii ies si fumeaza pe terasa …alta galagie.
Nu e normal ,…..in apartamente si in statia de taxiuri de linga pub miroase a mancare de ti vine sa vomiti.
Nu I normal sa faci un restaurant cu muzica, galagie si miros de mancare la un parter de bloc.
O asa activitate trebuia facuta la un restaurant da nu la un parter de bloc ci in afara orasului…ce inseamna tigania asta?
Si de ce le dati autorizatie ca in lege sccrie ca trebuie sa aiba acordul tuturor locatarilor si stiu sigur ca nu are toate semnaturile…….Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Urmare sesizarii dumneavoastra, va comunicam ca unitatea de alimentatie publica apartine firmei COMERCIAL IOMAR SRL. Acest spatiu a avut profil de alimentatie publica-restaurant conform proiectului initial al cladirii, acordul locatarilor fiind necesar in conditiile Legii nr.196/2018 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si administrarea condominiilor, doar la schimbarea destinatiei sau functiunii spatiilor comerciale sau cu alta destinatie.
In ceea ce priveste respectarea normelor de convietuire sociala, de ordine si liniste publica, in conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 pentru sanctionarea faptelor incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, unitatea va fi monitorizata de catre Politia Locala in urmatoarea perioada si daca se vor constata abateri, se vor aplica sanctiunile prevazute de lege.
Deoarece unitatea este autorizata si de catre Agentia de Mediu Buzau, vom inainta sesizarea dumneavoastra si acestei institutii.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta

Raspunsuri recente