{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Gardul bisericii Sf. Spiridon blvd. Nicolae Bălcescu

Bună ziua!Felicitari pentru realizari ! Exista o problema de multă vreme cu gardul bisericii Sf. Spiridon situată pe blvd. Nicolae Bălcescu intre blocurile nr. 8 si nr. 9. Gardul este realizat din panouri metalice legate intre ele cu sârme si diverse improvizatii.In repetate randuri la vânt puternic aceste panori s-au desprins punând in pericol viata oamenilor cat si integritatea masinilor parcate in vecinatate.Acum suntem platitori de taxe pentru parcarea nesigura din zona gardului bisericii. Va multumim frumos (grup de propietari ai blocului 8 Nicolae Bălcescu)Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Gardul la care faceti referire face parte din organizarea de santier, lucrarile executandu-se in baza autorizatiei de construire emisa in anul 2019 si valabila pana in luna decembrie a anului 2022.
Imprejmuirea ramane pe acest amplasament pana la finalizarea lucrarilor si efectuarea receptiei la terminarea lucrarilor.
Preotul paroh a luat masurile necesare pentru asigurarea imprejmuirii respective, evitandu-se astfel producerea unor incidente nedorite in zona.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Cauta sesizari

Raspunsuri recente