{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Gunoi pe casa scării!!

Stimate domnule primar!
De ceva timp la blocul 16, scara A, de pe Aleea Zorilor, la apartamentul nr. 6 au început lucrări de renovare. Până aici, nimic nelalocul lui, este dreptul fiecărui proprietar să-și renoveze locuința pe care o deține. Numai că de aici au început problemele, adică pe lângă faptul că meseriașii care desfășoară această activitate nu au respectat nicio regulă a bunului simț, încălcând programul de liniște în bloc, prin folosirea bormașinilor sau a altor scule generatoare de zgomot, au mai ocupat și în mod abuziv spațiul de pe casa scării, fără măcar să se adreseze celorlalți proprietari din imobil, astfel că acolo au depozitați și lăsați aproape de izbeliște, saci cu moloz și mai nou deșeuri de ambalaje, cutii goale de var lavabil, la un moment dat chiar un vas de toaletă, folosit și multe altele, dintre care nu lipsesc resturile alimentare sau pet-uri goale.
Am discutat și la asociația de proprietari, din câte știm, aceasta a adoptat un regulament al condominiului, în care se stipulează clar că este interzisă obstrucționarea căilor de acces în condominiu, prin depozitarea pe căile de acces a diverselor deșeuri, resturi menajere, etc., dar din nefericire, conform aceluiași regulament, care pe de-o parte prevede că proprietarii au obligația de a aduce la cunoștința asociației despre astfel de fapte, pe de altă parte se specifică foarte clar că asociația nu este agent constatator și nu poate face mai nimic, în acest sens. Au promis totuși că vor semnala în scris Primăriei, aceste aspecte.
De aceea vă adresăm respectuos rugămintea, ca prin factorii de răspundere din cadrul instituției dumneavoastră, să ne sprijiniți pentru rezolvarea acestei probleme generate de indivizi certați cu bunul simț.
În speranța unei rezolvări favorabile a situației prezentate, proprietarii din scara A, a blocului 16, de pe Aleea Zorilor, vă mulțumesc anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Am dat problema spre analiza si propuneri de masuri !
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare