{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Iluminare parcare

Stimate domnule primar!
Cu deosebit respect aducem în discuție situația parcării situate pe strada Traian Vuia între blocurile 16,16 A, și blocul 17, parcare în care au fost trasate și numerotate locuri de parcare, în scopul probabil de a deveni parcare de reședință. Un lucru foarte bun, apreciat de locatari. Însă există o problemă cu acea parcare, care a mai fost menționată și în alte sesizări și care nu s-a rezolvat, dar odată cu trasarea acelor locuri și atribuirea lor către locatarii zonei, trebuie neapărat rezolvată și anume, iluminatul acestei parcări. Cei ce vor obține locuri în parcare vor plăti niște bani, în funcție de cum se va licita, drept pentru care ar dori și ceva siguranță pentru autoturismele lăsate acolo, pe timpul nopții, altfel n-am făcut nimic! Amplasarea unuia sau poate a doi stâlpi de iluminat la capătul opus intrării în parcare dinspre strada Traian Vuia ar fi soluția ideală. Și s-ar ilumina cât de cât și întregul maidan, așa-zis spațiu verde neamenajat, din spatele blocului 16 de pe Aleea Zorilor și a blocurilor 92 și 17 de pe Aleea Parcului.
În speranța că această problemă cu iluminatul va fi rezolvată, vă mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In zona adiacenta blocurilor 16 si 17 din strada Traian Vuia nu exista in momentul de fata retea de iluminat public si stalpi de iluminat.
Vom cuprinde in programele de extindere a retelei de iluminat public din municipiul Buzau toate parcarile din zona adiacenta strazii Traian Vuia.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari

Raspunsuri recente