{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Iluminat deficitar Aleea Parcului

La mulți ani, stimate domnule primar! La mulți ani, tuturor buzoienilor!
Pe Aleea Parcului, în perimetrul blocurilor 26, 27 și 93 (e un fel de intersecție acolo), sunt doi stâlpi de iluminat care nu funcționează. De asemenea porțiunea aceea de alee care face legătura între Aleea Parcului și Aleea Crângului, este total neiluminată, stâlpii de iluminat lipsind cu desăvârșire, de când s-a făcut acea stradă. Nu s-ar putea face în așa fel încât cei doi stâlpi să devină funcționali și totodată să se mai amplaseze câțiva stâlpi și pe porțiunea neiluminată, dintre blocurile 26, 27, 20 A și 20 sc. A, din Cartierul Nicolae Bălcescu? Poate luați în calcul și aceste aspecte! Vă mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In data de 19.01.2023 au fost remediate defectiunile aparute in alimentarea cu energie electrica a stalpilor de iluminat public amplasati in zona adiacenta blocurilor 26-27.
Vom cuprinde in programele de investitii viitoare extinderea/modernizarea retelei de iluminat public in zona delimitata de bulevardul N.Balcescu, Aleea Crangului, Aleea Parcului, strada Traian Vuia si bulevardul Maresal Alex.Averescu.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare