{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Iluminat stradal deficitar

Stimate domnule primar,
Cu deosebit respect, în numele locuitorilor din blocurile situate pe Aleea Zorilor (perpendiculară pe str. Traian Vuia și paralelă cu Aleea Pacului) vă aducem la cunoștință că de câteva zile (de la redactarea acestei sesizări), nu mai funcționează iluminatul public pe această alee. Probabil s-au ars becurile de pe stâlpii de iluminat, sau din alte motive. În momentul de față, din cei 4 stâlpi de iluminat nu mai funcționează decât unul, acela din parcarea din capătul Aleii Zorilor. Ceilalți, respectiv cei amplasați în dreptul scărilor A, B și C ale blocului 15 de pe Aleea Zorilor, nu funcționează, pe întreaga alee fiind beznă totală.
Vă rugăm ca la remedierea problemei solicitate să luați în calcul și o toaletare, prin personalul specializat al S.C. Urbis S.A., a pomilor din imediata apropriere a acestor stâlpi de iluminat. Nu de alta, dar când aceștia vor înfrunzi din nou, vor obtura iar cu crengile și frunzișul lor, iluminatul lămpilor de pe stâlpi, creând din nou starea de întuneric pe alee și în parcarea din fața blocului 16. Asta înseamnă în primul rând, energie electrică irosită degeaba, fiind mai bine să se stingă, pentru economie.
Vă mulțumim anticipat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Vom lua masuri !
Retelele electrice au nevoie de investitii in viitorii ani.
Va multumesc.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Va aduc la cunostinta faptul ca in seara zilei de 20.02.2019 au fost remediate defectiunile aparute in alimentarea cu energie electrica a stalpilor de iluminat public amplasati in cartierul Traian Vuia, zona blocurilor 15,16 si 17 din municipiul Buzau.
Va multumesc.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare