{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


INFORMARE CONSTRUIRE GARD

Buna ziua!
In dec.2018 am facut o sesizare cu asfaltarea haotica de pe str. Aleea Florilor. Asa cum ma asteptam,totul a ramas exact la fel cum era si acum aproape un an! Nu ma surprinde cu nimic acest lucru! Insa,dupa ce firma constructoare mi-a murgarit gardul cu emulsie(se poate vedea in pozele de la postarea de atunci),as dori sa schimb gardul de pe alee,gard care masoara aproximativ 25M. Am auzit ca imi trebuie un proiect pentru schimbare. Mentionez ca gardul este din tambra de lemn si doresc sa il fac din tambra de metal cu stalpi din teava patrata de 100X100 si cu soclu zidit din BCA de aproximativ 40-45cm. Prin urmare, doresc sa stiu daca trebuie sa fac proiect, daca da,ce documente imi trebuiesc, si ce aprobari(de la ce institutii sau vecini)?
Desi sunt dezamagit de ceea ce sa intamplat pe Aleea Florilor si faptul ca nu s-a remediat nimic in decustul unui an,vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti pentru acest oras,si sper intr-un continuu progres al orasului,mai ales ca eu am 26 de ani si am nevoie ca orasul in care m-am nascut,am crescut si traiesc sa se dezvolte.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Gardul trebuie realizat cu autorizatie de construire si datorita faptului ca strada este ingusta si fundatia gardului ar putea afecta circulatia auto.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Raport 3 ani de mandat Primar Buzău

Trei ani de munca la primaria Buzau

Constantin Toma- 3 ani de muncă la Primăria Buzău.

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 2 septembrie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzău

Cauta sesizari

Raspunsuri recente