{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


La Craiova se poate ,la Buzau de ce nu??

V-am mai scris,dar repet!
Lia Olguţa Vasilescu:

”Prin OUG 114/2018 au fost abrogate mai multe articole din Legea 241/2006 care fusese modificata, la rândul ei, printr-o iniţiativa a unor parlamentari PNL şi obliga Companiile de Apa sa factureze apa meteorica.

Acum, administraţiile locale pot opta dacă se mai facturează sau nu la cetăţeni. Apa meteorica a fost scoasă din facturile craiovenilor, in 2014, când eram primar.

Conform Legii adoptate la propunerea PNL, ea ar fi trebuit reintrodusă, obligatoriu, de toate companiile de apa din România. Împreuna cu primarul Craiovei, Mihai Genoiu, am propus Guvernului României un text de modificare a acestei legi printr-o ordonanţa de urgentă care s-a adoptat in ultima şedinţa de Guvern de anul trecut.

Aşadar, consiliile locale au acum posibilitatea de a scoate din facturile cetăţenilor apa meteorica, iar Craiova a anunţat deja ca o va face, pregătind, in acest sens, o HCL.
La noi de ce nu se poate ,d-le primar?Ori de cand au venit ,,ai nostri” la Compania de apa nu trebuie sa va mai tineti promisiunile cand vorbeati de Tescaru?Ori au nevoie de bani tovarasii pt a-si termina sediul de fostul ,,Crang”?Chiar asa ,era nevoie de asa sediu ,d-le primar?Ca sa nu mai spun de faptul ca sedii de institutii care presupun relatii cu publicul ,cu mult public nu au ce cauta in buricul targului ,pt ca vine lumea la ei si trebuie parcare mare pt oameni !Asa ar trebuie pt toate(asa e peste tot in lume-inclusiv hipermarketuri,spitale -va place inghesuiala de la maternitate ?ma rog ,e a lui Boscodeala) ,dar ,e un mare DAR,mentalitatea taranului ajuns la oras ,sa stea in centru si sa munceasca daca -ar putea peste drum ,adica tot in centru!Meteahna veche dar si actuala ,ca de,taranismul e la putere ,fara a avea ceva cu taranii adevarati pe care ii iubesc si ii respect ci doar cu parvenitii astia ajunsi la oras si care au uitat de sapa si se vad mari boieri si vor numai in centru,ca le pute periferia!
ps Pe viitor cred ca ar fi bine cand dati autorizatii de construire ,institutiilor sau altor entitati ce lucreaza cu public mult ,ori isi fac parcari subterane ori parcare mare ce presupune situarea lor in afara sau la periferia orasului!
ps2 Apa meteorica!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

De acord cu dumneavoastra, dar suma ar trebui sa fie platita de Primaria Buzau ca subventie si nu sunt bani suficienti pentru moment.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta