{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Loc de joacă

Vineri, 12.10.2018, o echipă de muncitori a tăiat o parte din gardul care împrejmuia locul de joacă dintre blocurile 25 și 21 de pe N. Bălcescu și blocurile 91 și 16 de pe Aleea Zorilor, a dislocat cele două mese de tenis, dintre care una a fost distrusă cu această ocazie și în cele din urmă a pus borduri pe o porțiune de aproape o treime din suprafața totală a locului de joacă. Întrebați de locuitorii din zonă ce vor să facă și ce intenții sunt pe viitor cu terenul pe care a fost locul de joacă, muncitorii în cauză nu au știut ce răspuns să dea, dar nici nu au vrut să spună de la ce societate sunt și cine i-a trimis acolo. O fi secret, probabil.
Astfel că v-am fi recunoscători dacă am afla despre intențiile primăriei, privind respectivul loc de joacă probabil restrâns și ce se va face pe terenul de pe lângă el. Vă mulțumim!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Principalele motive care au stat la baza reconfigurarii (micsorarii) locului de joaca de pe b-dul N.Balcescu, blocurile 25-26 sunt urmatoarele:
– in zona respectiva, la foarte mica distanta a mai fost reabilitat un loc de joaca, blocul 22;
– costurile tartanului ar fi fost foarte mari;
– pentru anul viitor ne-am propus resistematizarea acestui cartier si in zona respectiva este posibila realizarea unui acces pentru fluidizarea traficului, precum si crearea unor noi locuri de parcare.
Multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta