{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Locuri de parcare

Buna seara! Am constatat cu surprindere ca se intentioneaza initierea unei licitatii pentru locurile de parcare, in zona str. Ciochinescu si Aleea Insulei. Pana aici nimic anormal. Anormal este faptul ca domniile voastre nu au construit nici macar un loc de parcare (partea cu vopsitul nu se pune) in toata zona asadar nu inteleg cu ce drept ati initiat acest proiect. Stiu ca principalul motiv este rotunjirea bugetului local, dar chiar calcand peste cadavre? Ati atribuit 16 locuri de parcare la 3 scari de bloc ceea ce e insuficient. Ce se intampla cu cei care nu au posibilitati financiare sau timp sa liciteze? Vi le aduc in curtea primariei? Intreb de curios. Dupa ce ca ati facut sensuri unice cum va taiat capul acum de ce sa nu incurcati si mai rau? La cate probleme erau de rezolvat, asta cu parcarile chiar nu ardea. Sper sa fiti mandri de “realizarile voastre”.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

La solicitarea majoritatii buzoienilor am aprobat in Consiliul Local Municipal un Regulament privind atribuirea locurilor de parcare existente.
Numarul de masini s-a dublat in ultimii 3 ani, iar posibilitatea de a crea locuri noi de parcare este extrem de limitata.
Deci, respectam vointa MAJORITATII !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari

Raspunsuri recente