{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Locuri de parcare cu plata pentru locatarii de bloc

Buna ziua! Va scriu in calitate de locatar al unui bloc din cartierul Micro14. Situatia ce urmeaza sa fie descrisa, poate sa fie transpusa altor sute de locatari cu siguranta. Nu stiu daca aceasta cerere poate fi incadrata la cererea de sesizari, dar consider ca este singura cale de comunicare pe care sper sa o cititi si pe care sper sa o solutionati. Si astfel voi incepe:
*** O SA FIE O CERERE LUNGA, DAR SPER SA FIE CAT ESENTIALA IN GANDIRE!
1. Incercati sa adoptati modelul de organziare si de desfasurare regasit in alte orase mai prospere. Foarte bine! Dar daca faceti acest lucru, nu cred ca acordarea posibilatatii de a inchiria locuri de parcare in imprejurul blocului in care locuieste respectiva persoana, nu cred ca acest lucru este imposibil. Orasul cunoaste o crestere a numarului de masina incredibila in ultima perioada, astfel incat consider ca este abosulut necesar urgentarea unei astfel de operatiuni, operatiune care ar putea dura maximum 1 luna, asigurandu-va ca veti avea sprijinul tuturor administratorilor de bloc.
2. Nu consider ca acest lucru, din cate am inteles, trebuie sa fie in vederea Urbis Serv. Si chiar daca ar fi asa, nu cred ca ar deranja pe nimeni toate aceste proceduri.
3. Recurgerea la aceasta cerere, porneste in urma diferitelor situatii mai mult sau mai putin puerile in care, persoana X este nevoie sa isi parcheze masina la strazi distanta de blocul in care locuieste, din simplul fapt ca alti locatari de la alte blocuri ocupa locurile destinate parcarii, pe principiul ca ei nu au unde sa si le parcheze, astfel incat cei care stau la blocul care prezinta spatiu pentru locurile de parcare, este ocupat de locatarii altor blocuri, ci nu de locatarii acelui bloc, pe principiul ca “pe ei nu ii intereseaza ca X sta in blocul respectiv, atata timp cat eu imi parchez masina chiar daca nu este blocul in care locuiesc”. Si lista acestor certuri prin care se dovedeste lipsa de bun simt poate sa continue.
4. Rog conducerea sa solutioneze aceasta situatie, astfel incat imi permit sa vin si eu cu anumite solutii:
4.1. Locatarii blocurilor care prezinta spatiu pentru locuri de parcare sa fie dispusi pentru plata unei chirii lunare, cu alegerea in prealabil a locului de parcare (in functie de modul in care se sfatuiesc locatarii acelui bloc cu conducerea in speta), astfel incat sa fie marcat acel loc cu vopsea pe asfalt, cu inscriptia placutei masinii respective. Mentionez ca mi se pare de bun simt sa fie acordat cate un loc de parcare pe apartament, si nu 2-3-4 locuri de parcare, in functie de cate masini are respectiva familie.
4.2. Locurile de parcare destinate acestui proces sa fie oferita in limita cerintelor disponibile, astfel incat ce ramane in plus sa fie oferite pentru ocuparea la liberea alegere a persoanelor care nu sunt din zona, etc. (lista poate continua).
4.3. Fiecare om doreste sa aiba masina cat mai aproape de casa, avand in vedere numarul de infractiuni ce implica partea auto din ultimul timp.

Sper ca m-am facut inteles, daca nu, puteti sa imi transmiteti inapoi un feedback pentru a fi si mai explicit.
Aceste schimbari trebuie facute pentru binul mers al vecinilor unui cartier.Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Am dat deja problema spre studiu domnului viceprimar Ionut Apostu.
Saptamana viitoare va vom face un raspuns.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


1.Pentru urgentarea procedurilor de atribuire am infiintat un Serviciu specializat in cadrul URBIS SERV.
2.In prima parte a lunii septembrie au fost marcate 732 locuri de parcare si atribuite 403.
Se lucreaza alert!
3.Dupa atribuire vor disparea astfel de situatii.
4.Regulamentul aprobat de Consiliul Local Municipal reglementeaza exact cele spuse de dumneavoastra. Va rog sa il consultati pe site-ul Primariei si daca aveti propuneri de imbunatatire , va rog sa le transmiteti.
Va multumesc!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare