{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Mai mult spatiu verde, protejarea padurii Crang

1. creșterea procentului de spațiu verde. Locurile de parcare pot fi cumva delimitate de pomi sau alta forma de vegetație, iar în loc de asfalt pot fi folosite “dale” prin care apa se scurge iar pământul respira in așa fel încât să nu se formeze nici noroi. Valabil atât pentru cele dintre blocuri, cât și pentru cele publice și cele ale hipermarketurilor. Exemplu concret: a fost distrus spațiul verde, zona cu iarbă și parcul de joacă pentru copii, dar și pomii din fața blocului pentru a se face parcare, astfel s-a asfaltat tot, peste tot este numai beton si asfalt, câțiva pomi in grădinile blocurilor au mai rămas și puțin gard viu tot acolo. Nu se poate ieși din bloc vara din cauza căldurii, toate suprafetele captează caldura pe timpul zilei și o emana noaptea la loc!
2. protejarea pădurii Crâng! Este o pădure deosebita, ar trebui (dacă nu este deja) trecută într-o arie protejată. Orașul nostru este printre puținele care se poate mândri cu o asemenea minunăție în interior, nu la zeci de km distanță. Rolul ei în mediu este extrem de important!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

100% de acord !
Prin toate proiectele in curs, dar si de viitor promovam spatiile verzi, plantarea de cati mai multi copaci si refacerea Padurii Crang.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari

Raspunsuri recente