{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Nr autorizatii taxi prea mare

Buna ziua dl. Primar va aduc l cunostinta ca taximetria din orasul nostru nu este atat de profitabila pe cat pare se poate face aceasta meserie doar daca esti la pensie sau mai ai un servici si ai timp sa mai iesi si cu taxiul dar sa traiesti din taximetrie nu se poate cred ca nr. de taxiuri trebuie redus la jumatate sa se mearga pe norma de 2. 2, 5 taxiuri la 1000 de locuitori nu pe maxima de 4 cat este acum la asa nr nu se poate calitate daca ai cantitate am un exemplu :puteti sa dati un hcl sa nu se mai tranzactioneze nici o autorizatie timp de 10 ani altfel sa se renunte la ea (autorizatie) .mai si alte idei dar nu le pot expune
aici.pacat de ceea ce era odata aceasta meserie sper sa faceti ceva . va multumescConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Numarul de autorizatii taxi la nivelul municipiului Buzau a fost redus in aprilie 2017 de la 500 la 462.
Operatorii de transport in regim de taxi pot face propuneri fundamentate, legat de aceasta activitate, prin intermediul asociatiilor profesionale reprezentative, insa stabilirea numarului de autorizatii este atributul Consiliului Local.
Daca aceasta activitate nu ar fi rentabila, ar trebui sa existe autorizatii taxi disponibile pe lista de asteptare, insa in acest moment si in toata perioada 2016-2019 nu s-au inregistrat astfel de renunturi.

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Gânduri pentru Noul An!

Gânduri pentru Noul An!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 14 ianuarie 2019

Raport 2 ani de mandat Primar Buzau

Cauta