{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Oamenii strazii

Domnule primar,
De vreo cateva zile, de fiecare data cand ies din casa in zona Bd. Unirii Sud,de la Lidl sau Pizza Marina pana la trecerea de pietoni din zona Librariei I.L.Caragiale, in decurs de o ora si jumatate vad cam 3 oameni ai strazii preumblandu-se printre noi. Evident sunt beti mereu, nespalati, cu probleme mentale unii, iar altul este fost detinut pt abuzuri sexuale impotriva minorilor. Nu mai vorbesc de faptul ca nu se stie pe unde umbla, ca pot fi bolnavi si cu noul virus si ca nu poarta nici masti, nimic. Odata ce se lasa seara, sunt destul de recalcitranti, unii sperie trecatorii, iar fostul detinut chiar urmareste lumea pe strada, in special femeile singure. Eu nu stiu daca este un lucru extrem de bun sa continuam sa ii lasam asa. Oare nu se poate gasi o solutie si pt ei, pana nu fac ceva si mai rau intr-o zi? Nu se gaseste un adapost unde sa poata dormi noaptea, sa se spele sa arate si sa miroasa decent si sa nu mai fie niste focare de infectie umblatoare, si sa li se dea tratamentul adecvat ca sa nu ne trezim ca vreunuia dintre ei i se nazare sa nenoroceasca pe cineva pe viata…. Doar ma intreb asa. Cred ca este un lucru de bun simt sa li se gaseasca un acoperis, sa primeasca si ei niste mancare, un tratament, pt ca sunt totusi oameni, nu putem sa-i lasam asa. Si trebuie sa ne ocupam de ei ca sa nu sufere nici ei in continuare si nici ceilalti locuitori. Va multumescConfirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

In urma verificarilor efectuate, in data de 04.06.2020 au fost depistate 4 persoane, cu domiciliul in afara municipiului Buzau.
Acestia au fost condusi in Centrul de urgenta de zi si de noapte pentru persoane adulte fara adapost, refuzand sa fie cazati, iar in data de 06.06.2020 au parasit centrul.
Politia Locala monitorizeaza in permanenta zonele respective pentru descurajarea unor astfel de fapte.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

5 iunie 2016 – 5 iunie 2020

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

BUZĂU - FAPTE ȘI CIFRE,5 iunie 2016 - 5 iunie 2020Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău

Publicată de Constantin Toma pe Joi, 4 iunie 2020

Cauta sesizari

Raspunsuri recente