{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


ABUZ Urbis (caracatițe puse locatarilor)

Bună ziua dle. Primar și sărbători fericite!

Încă odată felicitările și de rigoare de care ați dat dovadă față de primarul anterior într-un timp relativ scurt, și de care acest loc era să fie complet dat uitării iar de ceva timp a mai ieșit la suprafață. Nu am pretenția absurdă în calitate de locuitor al județului Buzău de cum să arate acest oraș, unde mai toți ajungem măcar odată la un timp în locul de reședință cu diverse treburi sau cumpărături, să răspundeți sesizărilor, cum dacă pot spune, mai mult acestea să se ia în seamă cum de altfel gardul cu cușcă „bonus” amplasat de un locuitor fără nici un drept a dispărut la foarte scurt timp din zona BIG, strada Carol Davila. Nu știu cum poliția comunitară nu au sesizat ei întâi acest lucru în timpul patrulelor.

Însă, sunt puțin dezamăgit de prea multe locuri cu plată prin oraș, ceea ce îmi par și puțin abuzive. Nu aș fi făcut această postare, dacă nu vedeam că și riveranilor li se blochează roata ceea ce acest lucru chiar îl pot considera un abuz din partea Urbis, administrat de primărie. Mai ales celor ce locuiesc la curte și nu au posibilități de spațiu în interiorul proprietății. Nu mai zic că mi se pare că orice stradă modernizată a devenit cu plată.

Să înțeleg că și odată finalizat Bd. Republicii, se va întâmpla același lucru? După ce că parcările la depoul CFR s-au diminuat în anul 2018, odată cu reabilitarea aleii Ceferiștilor, cei care nu au mai prins loc să ajungă să-și bage mă iertați de expresie, picioarele.

Mie unul oricum nu-mi place și detest viața la oraș, dar cei care au vrut modernism și leneveală (mă refer în mare parte celor mutați din mediul rural), vrând-nevrând, ajung să scoată mai mulți bani din buzunar pentru „luxul” vieții urbane și nu se pot bucura de multe lucruri pentru cât plătesc.



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

„Caracatitele” se pun doar acolo unde se parcheaza ilegal !
Ne straduim sa usuram traficul auto in tot orasul si atunci cand intr-o zona se realizeaza parcare cu plata este pentru a crea si locuri libere pentru cei care au „treaba” in zona. De asemeni, incurajam mersul cu autobuzul, pe bicicleta sau pe jos.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare

Caută sesizări

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Raspunsuri recente