{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


ATV-uri în oraș?

Bună ziua, domnule primar!
Parcă era interzis accesul și utilizarea vehiculelor de tip ATV în localități, conform unor prevederi legale, nu?! Se pare că nu, de vreme ce locuitorii orașului nostru, în special cei din cartierul Nicolae Bălcescu se confruntă cu o astfel de problemă. În fapt, de foarte mult timp, în parcarea Traian Vuia, așa cum figurează ea în documente, mai precis parcarea din spatele scărilor B și C a blocului 16 de pe Aleea Zorilor și din spatele scărilor A și B, a blocului 17 de pe Aleea Parcului, dar mai precis în spatele scării B a blocului 16 există de mai mult timp un astfel de ATV, parcat acolo, pe care deținătorul acestuia îl mai pornește când și când și chiar mai pleacă cu el. Adică este un ATV funcțional, care din nefericire nu prea are ce căuta într-o astfel de parcare de reședință, dar cei care trebuie să constate acest lucru și să ia măsuri, lipsesc cu desăvârșire. Practic, în tot cartierul, angajații Poliției Locale nu și-au mai făcut apariția de foarte mult timp, încât am putea crede că s-au autodizolvat, dându-și probabil demisia, în bloc. Parcă era vorba că sunt prea mulți, dar pe stradă nu prea sunt prezenți, mai exact lipsesc aproape cu desăvârșire.
La câte se întâmplă prin cartier, e nevoie totuși de acești apărători ai legii, mai ales în cazul de față, să constate și, în funcție de situație, să ia unele măsuri legale. De asemenea, n-ar fi rău dacă ar trage o raită prin cartierul nostru, după lăsarea întunericului, în special pe la locurile de joacă, să-i mai tempereze puțin pe acei tineri teribiliști, care fac o gălăgie enormă, pe acolo și pe aleile dintre blocuri, folosind un limbaj neadecvat, considerând probabil că toată lumea e a lor. Dar ce pretenții să ai de la domnii polițiști locali seara, când dumnealor nu sunt de găsit nici ziua, când ai nevoie de ei. Poate vi s-a spus de situația de vineri 14.06, când în urma acelor ploi, tot în cartierul Nicolae Bălcescu, un arbore s-a smuls din rădăcini, aplecându-se peste alți arbori, creându-se riscul de a cădea pe persoanele car ar fi trecut prin zonă în acel moment. A fost nevoie de intervenția celor de la ISU, pentru că Poliția Locală și cei care se ocupă cu spațiile verzi nu au fost de găsit, fiind vineri la prânz, deci weekend! Iar domnii cu spațiile verzi se pare că nici până în momentul de față nu au catadixit să ia măsuri pentru curățarea terenului de trunchiurile și crengile arborilor tăiați ce cei de la ISU. Așa-i la noi, am început bine, fiecare face ce vrea!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Este permisa, conform OUG 195/2002 circulatia ATV-urilor pe drumurile publice cu respectarea normelor legale in vigoare (inregistrare/inmatriculare, RCA si permis corespunzator categoriei).
Politistii locali au in atentie cele 52 locuri de joaca de pe raza municipiului, iar cand constatati nereguli, sunati la 023955.
Vineri, 14.06.2024 orele 14.15, politistii locali au sesizat problema copacului cazut srviciului de specialitate (Aleea Parcului – nuc inclinat si bulevardul N.Balcescu intre bl.90 si 21 – copac cazut, a preluat ISU).
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare