{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Căi de acces blocate

De foarte multe ori, spațiul de acces din spatele magazinului Bian, amplasat în locul fostei Piețe Crâng, este blocat de mașini mari, dube de transport, care aprovizionează cu marfă respectivul magazin. Aceste autoutilitare prin gabaritul lor și prin modul în care sunt oprite, de-a curmezișul acelei alei, fac imposibil accesul pietonilor la celelalte magazine sau deplasarea acestora în condiții de siguranță, în zonă. Întrebate fiind cine a parcat în halul acela, două angajate au răspuns: „Un băiat…” și au dispărut mediat în interior, ca la scurt timp să apară „băiatul”, probabil, care a deschis ușa laterală a uneia dintre autoutilitare în scopul de a descărca marfa din aceasta și efectiv se făcea că plouă, la cererea de a explica modul său de a parca mașina în cauză, deși, cu siguranță că el era conducătorul acesteia. N-avem ce să le cerem la astfel de „personaje”, atâta știu, atâta pot… Dar domnii de la Poliția Locală ar putea să atragă atenția conducerii acestui magazin despre ceea ce se petrece pe timpul aprovizionării acestuia și poate astfel de fapte nu se vor mai întâmpla, nu că ar fi ceva grav, dar e vorba de lipsă de civilizație și de respect, până la urmă…
Este un lucru extraordinar faptul că avem astfel de magazine în zonă, cel ce a pus pe picioare este cunoscut ca un om de toată lauda, numai că din nefericire angajații săi, sau ai firmelor cu care colaborează, uneori îl cam „trădează” și pata neagră se duce, tot din nefericire, pe blazonul destul de prestigios al firmei în cauză. Păcat!Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


2 Raspunsuri

Am dat problema spre rezolvare.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Administratorul societatii a fost avertizat cu privire la cele sesizate de dumneavoastra.
Va recomand, pentru operativitate, atunci cand constatati astfel de fapte, sa apelati Dispeceratul Politiei Locale la numarul de telefon 0238955.
Va multumesc !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare